Logo
Print this page

Τεσσάρα ΟΦΗ με Βουό και Μάνο στον Απόλλωνα Λάρισας

Φάση με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη της Νίκης Γαρυφαλλόπουλο στο ματς του Ηρακλείου Φάση με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη της Νίκης Γαρυφαλλόπουλο στο ματς του Ηρακλείου

Ο Δημήτρης Μάνος, ο Πατρίκ Βουό και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ιδιαίτερα εύκολης νίκης του ΟΦΗ με 4-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κρήτης είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν. Οι Βουό και Μάνος σημείωσαν από δύο γκολ, ενώ ο Κουτσιανικούλης έδωσε δύο ασίστ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το μέτριο πρώτο, οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς καλύτερα, με τον Βουό να ανοίγει το σκορ στο 47ο λεπτό μετά από ιδανική σέντρα του Κοέλιο. Ακολούθησε το 2-0 από τον Μάνο στο 50ό λεπτό μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη και το 3- 0 από τον Βουό στο 64ο λεπτό πάλι από ιδανική σέντρα του Κουτσιανικούλη.

Ο Μάνος ήταν εκείνος που έσπασε το μοτίβο των γκολ με κεφαλιές στο 82ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ με ιδανικό ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια δεξιά για να στείλει τη μπάλα στην εστία.

Από τα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή του 16χρονου Νοικοκυράκη που πήρε τη θέση του Κουτσιανικούλη στο 70ό λεπτό.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΟΦΗ έκανε αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανήμερα της συμφωνίας για παραμονή του προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου. Έκλεισε το ματς με 26 τελικές, εκ των οποίων οι 20 στην εστία και με 68% ποσοστό κατοχής...

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας παρότι ήταν φιλοξενούμενοι (!) έδωσαν πλακέτα στον Παύλο Αδάμο που έγραψε χρυσές σελίδες ιστορίας με τα χρώματα του ΟΦΗ και είχε αποκτηθεί από τον Απόλλωνα Λάρισας. Πλέον ο Παύλος Αδάμος είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ηρακλείου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (77’ Κοντογιάννης), Ντίνας (46’ Κοέλιο), Κουτσιανικούλης (70’ Νοικοκυράκης), Μάνος, Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (83’ Χαραλαμπόπουλος), Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Λίταινας, Ιβανίδης, Μαυριάς (57' Καμπέρης), Σουλίδης, Γαρυφαλλόπουλος (57’ Κανούλας), Τσιλούλης.

πηγή: flnews.gr

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]