noodles volos banner

Ροκάκης: «Έτοιμος για την Α' Εθνική ο Κισσαμικός»

Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον παραχώρησε ο Αντώνης Ροκάκης στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν οι Ερασιτέχνες Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσιμιακός ρωτήθηκε για το σενάριο της ανόδου στη Super League, απαντώντας ως εξής:

«Θα είναι κάτι κατ' αρχάς δύσκολο. Αν συμβεί, εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός που έγινε αυτή τη χρονιά δεν ήταν για κάτι τέτοιο, όπως βλέπετε όμως πολλά προκύπτουν στη χώρα μας, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Εμείς θα είμαστε “παρών” σε οποιαδήποτε εξέλιξη έχουμε στο χώρο για ν’ ανταποκριθούμε».

Στη συνέχεια και σχολιάζοντας το πώς εξελίσσεται η χρονιά μέχρι στιγμής για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, σημείωσε ότι «αν και η χρονιά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί διαφαίνεται ότι θα στεφθεί με επιτυχία όλη η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ο κόσμος όπως φάνηκε κι από την εκδήλωση, έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και αυτό για μας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ, οπότε, όχι θεωρητικά, αλλά πρακτικά πλέον είμαστε σε καλό δρόμο».

Πέραν των δηλώσεων που παραχώρησε, ο Αντώνης Ροκάκης απεύθυνε και έναν χαιρετισμό δια μικροφώνου στον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση:

«Είναι μία ιστορική βραδιά σε μια εκδήλωση μιας οικογένειας που φέτος έχει μεγαλώσει», τόνισε αρχικά, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Μιας ποδοσφαιρικής οικογένειας που αποτελείται, τολμώ να το πω, από τις δυο πιο ιστορικές ομάδες του Νομού, όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι. Μία οικογένεια που και εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε να έχει αυτή την πορεία. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό κάτι που φαίνεται κι από την παρουσία του στην εκδήλωση και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση». Ακολούθως, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΧ/Κισσαμικού έκανε αναφορά στο αγωνιστικό σκέλος, συγχαίροντας τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

 

Last modified onThursday, 03 May 2018 16:45