noodles volos banner

Έρχεται αφαίρεση βαθμών για τέσσερις ομάδες της Football League

Στο κενό έπεσαν οι εφέσεις των Καλλιθέας, Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας και Αιγινιακού σχετικά με την αδυναμία τους να περάσουν το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Αυτό αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης (18/4) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, συνεπώς και οι τέσσερις ομάδες θα υποστούν αφαίρεση τριών βαθμών και θα αλλάξει έτσι η κατάταξη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Το -3, βέβαια, περιμένει και τους Παναιγιάλειο, Πανσερραϊκό και Σπάρτη, που δεν κατέθεσαν καν έφεση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κατά της υπ΄ αριθ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κατά της υπ΄ αριθ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Καλλιθέα κατά της υπ΄ αριθ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ Αιγινιακός κατά της υπ΄ αριθ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».

 

Last modified onThursday, 19 April 2018 19:30