noodles volos banner

Επιστολή παικτών Παναιγιαλείου κατά της διοίκησης

Τεταμένο είναι το κλίμα στον Παναιγιάλειο, ο οποίος τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Οι παίκτες της ομάδας την Τρίτη (17/4) έστειλαν επιστολή προς τη διοίκηση του συλλόγου, την οποία κατηγορούν για τα όσα έχουν περάσει τη φετινή σεζόν.

Η επιστολή αυτή είναι ιδιαίτερα επιθετική προς τους ιθύνοντες της ομάδας και αποδεικνύει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί.

Μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές ζητούν από τη διοίκηση να μην παίζει με την υπομονή τους, επισημαίνοντάς τους χαρακτηριστικά ότι τα ψέματα τελείωσαν.

Αναλυτικά η επιστολή τους:

«Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους φίλους της ομάδας μας και να τους μεταφέρουμε τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που βιώνουμε. Τα οποία και μας οδήγησαν πλέον στα όριά μας. Χωρίς μάλιστα να τα θεωρούμε ως δικαιολογία και σε καμία περίπτωση, δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν για την αγωνιστική της πορεία. Από μέρους μας, δεν υπάρχει η οποιαδήποτε πρόθεση να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. 

Ωστόσο, αισθανόμαστε πως έχει χαθεί κάθε ίχνος σεβασμού προς το πρόσωπό μας και καλούμαστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας.  

Κύριοι, τα ψέμματα τελείωσαν. Παραμένουμε απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και καλούμαστε να ζήσουμε λαμβάνοντας έναντι ύψους 100 και 200 ευρώ. Εσχάτως ερχόμαστε αντιμέτωποι και με το φάσμα της έξωσης,  καθώς λαμβάνουμε εξώδικα και αναζητήσουμε δανεικά ώστε να παραμείνουμε στα σπίτια μας, παρότι αποτελεί υποχρέωση-δέσμευση της διοίκησης να μας παρέχει στέγαση.

Την ίδια στιγμή είμαστε απροστάτευτοι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, καθώς παρατηρείται παντελής έλλειψη ιατρικής φροντίδας. Εμείς οι ίδιοι εκτελούμε χρέη φυσιοθεραπευτών. Οσο για γυμναστές τερματοφυλάκων και άλλες ειδικότητες, ούτε λόγος.    

Ως «απάντηση» σε όλα αυτά, γινόμαστε αποδέκτες αλλεπάλληλων υποσχέσεων που παραμένουν έωλες και χωρίς αντίκρισμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι αρκετοί από εμάς να μην έχουν ούτε τα βασικά, ώστε να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους. 

Ο Παναιγιάλειος μπορεί να έχει παίχτες εξαθλιωμένους, άπαντες όμως δίνουν μέσα στο γήπεδο το 100% και παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Κάποιοι κύριοι όμως, εκ των έσω, αφήνουν μομφες για την αγωνιστική και ηθική μας εντιμότητα. Πρόκειται για τους ίδιους που χάνουν εκτός των αγωνιστικών χώρων, τους βαθμούς που με κόπο, ιδρώτα και τόσες αντιξοότητες καταφέραμε να κατακτήσουμε. Και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το ποιοι τελικά λειτουργούν προς το συμφέρον της ομάδας.  

Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάνουμε την αυτοκριτική μας και ζητάμε από όλους τους φιλάθλους μια μεγάλη συγγνώμη για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Εσείς, κύριοι της διοίκησης, θα πράξετε κάτι ανάλογο; Θα αναλάβετε τις ευθύνες και υποχρεώσεις σας; Θα μας πείτε μία φορά την αλήθεια; 

Μπορείτε η δεν μπορείτε; Σας παρακαλούμε να μην παίζετε άλλο με τον ιδρώτα μας. 

Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει ανταπόκριση στα ερωτήματα που θέσαμε. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητήσουμε άλλους τρόπους, ώστε να βρούμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια. 

Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αγνό φίλαθλο Βασίλη Τσακιρίδη, για τα χρήματα που προσέφερε ώστε να γευματίσουν οι ποδοσφαιριστές στο ταξίδι της επιστροφής από την Θεσσαλονίκη. 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου».

Πηγή: a-sports

Last modified onWednesday, 18 April 2018 13:42