Logo
Print this page

Άτυχος με την επιστροφή του ο Μπουσινάκης, στο πλευρό του ο ΑΟΤ

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Περικλής Μπουσινάκης. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός του Καραϊσκάκη Άρτας περίμενε πώς και πώς το ντεμπούτο του για τη σεζόν 2017-18, όμως στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αρκούσαν 14 λεπτά για να υποστεί κάταγμα πάνω από τον καρπό του αριστερού του χεριού.

Ο Μπουσινάκης τον Σεπτέμβριο είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα περόνης και δεν κατάφερε να βοηθήσει την τότε ομάδα του, τον ΑΟ Χαλκίς. Τον χειμώνα πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Άρτας, έκανε υπομονή, για να παίξει σε επίσημο ματς και 11 μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή, ήρθε η στιγμή του. Ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου τον πέρασε στο ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα στο 74', όμως λίγο αργότερα τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και η διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα λίγο πάνω από τον καρπό του. Έτσι, προγραμματίστηκε να του τοποθετηθεί άμεσα νάρθηκας.

Άπαντες στέκονται στο πλευρό του, ανάμεσά τους και τα Τρίκαλα, που εξέδωσαν ανακοίνωση, με την ευχή για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Καραϊσκάκη Περικλή Μπουσινάκη για τον σημερινό τραυματισμό του».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]