noodles volos banner

"Να ασχοληθεί μόνο με τα αγωνιστικά ο Βαζάκας"

Μετά το βαρύ 4-1 απο τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ, ο σύνδεσμος οργανωμένων της Αναγέννησης Καρδίτσας, «Ultras Gate 3», εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ακόμη μία κακή ήττα μας κράτησε πάλι στη θέση του υποβιβασμού μετά από μία κακή εμφάνιση της ομάδας.

-Μπράβο στο παικταρά ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΕΛΑ που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και πέτυχε το γκολ για την ομάδα μας στη πρώτη του κιόλας επίσημη εμφάνιση στη Β’ Eθνική.

-Απευθυνόμαστε ακόμη μια φορά στο προπονητή μας κ. Βαζάκα να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μας και μόνο γιατί τα εξωαγωνιστικά μας οδήγησαν στη “Σπάρτη”…

-Θέλουμε να πούμε και κάτι για τον δημοσιογράφο της πόλης που εδώ και 3 χρόνια δεν σταμάτησε να λοιδορεί και να στοχοποιεί μαζί με τη κλίκα του φιλάθλους της ομάδας και για τα λεγόμενα του στην χθεσινή εκπομπή, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί είναι ένας από τους ηθικούς αυτουργούς των τελευταίων ετών. Και όσο για αυτούς που περιμένουν τις ήττες για να βγάλουν κόμπλεξ σε κάθε κομμάτι της ομάδας και για αυτούς που αλλάζουν απόψεις και στάσεις ζωής αναλόγως με το που φυσάει ο άνεμος να τους πούμε ότι εμείς ήμασταν και θα είμαστε στη γνωστή γωνία και όποτε θέλουν να έρθουν να μας βρουν, ενώ αυτοί μιλάνε εκ του ασφαλούς και ρίχνουν ευθύνες. Γνωστές τεχνικές, αλλά δεν πιάνουν…

-Μείνανε 12 αγωνιστικές ακόμη, πλην τους αγώνες με Βέροια και Αχαρναϊκό που θα τους πάρουμε στα χαρτιά, μένουνε 10 ματς. Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Άρτα όπου θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί και θα δούμε αν όντως αξίζουμε την παραμονή στη κατηγορία. Θα μείνουμε στα λόγια του Τζέκου: «Είμαστε στρατιώτες της ομάδας και θα τιμήσουμε την Αναγέννηση μέχρι τέλους» πράγμα που πρέπει να καταλάβουν όλοι.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΣΑ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ