noodles volos banner

Τέθηκαν οι βάσεις για το "όνειρο" στην Καρδίτσα!

Μεγάλη ημέρα για την Αναγέννηση Καρδίτσας η 15η Μαρτίου. Υπεγράφη η παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή του «σπιτιού» της ΑΣΑ.

Ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση του ονείρου της Αναγέννησης Καρδίτσας, δηλαδή τηα κατασκευής του «σπιτιού» της έγινε την Πέμπτη (15/03). Συγκεκριμένα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, παρουσία κλιμακίου της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου και του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Αναγέννηση, υπέγραψε την παραχώρηση της έκτασης 34,7 στρεμμάτων απο το Δημόσιο στην Περιφέρεια για να δρομολογηθεί το μεγάλο έργο.

Όπως ενημέρωσε μεταξύ άλλων ο ΑΣ: «Έως τώρα έχουν δεσμευτεί ο πρώτες 500 χιλιάδες ευρώ από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι διαδικασίες για το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που θα χρηματοδοτήσει το έργο και το όνειρο αρχίζει πλέον να υλοποιείται. Η έκταση θα παραχωρηθεί προς χρήση στον ΑΣ Αναγέννηση που εκεί θα στεγάσει τα σύγχρονα όνειρά του....

Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης και όλοι οι σκεπτόμενοι Καρδιτσιώτες γιορτάζουν. Ο δρόμος άνοιξε χάρη στον αγώνα συγκεκριμένων ανθρώπων που ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια, συντονίστηκαν και απέδειξαν πως ακόμη και σήμερα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

Πηγή: FL News