noodles volos banner

Πλατέλλας: Μετράει το αποτέλεσμα και να βγει ο Άρης

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναφέρθηκε στην αήττητη πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, για το πρωτάθλημα της Football League αλλά και την προσωπική του παρουσία στο πλαίσιο της media day του Αρη:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε:

"Σίγουρα ο δεύτερος γύρος έχει ξεκινήσει πολύ καλά για εμάς. Ο πρώτος γύρος πήγε επίσης πολύ καλά, καθώς παραμείναμε αήττητοι. Για εμάς το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να βγει η ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε σίγουρα".

 Αν περίμενε ότι θα κλείσει τόσο ιδανικά ο πρώτος γύρος τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο:

"Ποτέ δεν περιμένεις κάτι, προτού γίνει η δουλειά. Καθημερινά προσπαθώ κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής μου και να δουλεύω μέσα στο γήπεδο. Με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου σε αυτό. Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα και συνεχίζουμε".

Για το γεγονός ότι ήταν από τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ, αλλά έχει γίνει από τους αγαπημένους παίκτες του κόσμου του Άρη:

"Ήρθα τελευταία στιγμή στην ομάδα, αλλά αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι πολλή αγάπη. Αυτό που έχω να κάνω μέσα στο γήπεδο θα το κάνω, μέχρι να κατακτήσει τον στόχο της η ομάδα. Αυτό είναι που θέλω, να βοηθάω την ομάδα και τον εαυτό μου".

 Για τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας:

"Στη Β΄ Εθνική δεν μπορούμε να δούμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, γιατί μπορείς δεν μπορείς να παίξεις σε αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους. Σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να παίρνεις το αποτέλεσμα, να βγει η ομάδα και όλα καλά".

Για την ανάγκη που έχει η ομάδα από την στήριξη του κόσμου:

"Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να αγκαλιάσει την ομάδα, όπως έχει κάνει μέχρι στιγμής. Είναι πολύ σημαντικός ο 12ος παίκτης, ευελπιστώ ο κόσμος να έρθει και θα μας βοηθήσει".