noodles volos banner

Ισοπαλίες σε Άρτα και Καλλιθέα

Φάση από τον αγώνα Καλλιθέα-Εργοτέλης Φάση από τον αγώνα Καλλιθέα-Εργοτέλης

H 18η αγωνιστική της Football League, η πρώτη του β' γύρου, ολοκληρώθηκε με δύο παιχνίδια τη Δευτέρα (26/2). Στην Άρτα η ΑΕ Καραϊσκάκης προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό, αλλά η αναμέτρηση έληξε στο 2-2. Στο Ελ Πάσο, Καλλιθέα και Εργοτέλης που "παλεύουν" να κρατηθούν στην κατηγορία έμειναν στο 0-0.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-2

Οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ για ένα ακόμα ματς η ομάδα των Χανίων απέδειξε ότι διαθέτει δυσκολοκατάβλητο σύνολο, είτε παίζει εντός έδρας, είτε εκτός.

Το 1-0 έγινε στο 11' για την ομάδα της Άρτας. Ο Μακρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Νικολόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μακρής με τη δεύτερη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 31' από κόρνερ του Σάλιακα, ο Παντελάκης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Καραϊσκάκης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 59'.

Ο Παπανίκου με "κεραυνό" από τα 30 μέτρα με σουτ που αρχικά πήγε στο εσωτερικό μέρους του οριζόντιου δοκαριού έκανε το 2-1. Εντέλει ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατόρθωσε να φτάσει για δεύτερη φορά στην ισοφάριση. Στο 84' από συρτή σέντρα - σουτ του Σελινιωτάκη, ο Νικολόπουλος προσπάθησε να διώξει, αλλά στην προσπάθειά του με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης (58' Κυριάκης), Ψιάνος (85' Ευαγγέλου), Μακρίδης (58' Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64' Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84' Νικόλτσης), Ξύδας (91' Γκίνη).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

Καλλιθέα και Εργοτέλης έπαιζαν για ένα αποτέλεσμα στο Ελ Πάσο. Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων τις είχε υποχρεώσει να παλέψουν αποκλειστικά για την επικράτηση, κάτι που δεν κατάφερε καμία εκ των δύο ομάδων.

Στο 23' ο τερματοφύλακας Λαδάς προσπάθησε να κάνει ντρίμπλα στον Σμυρλή. Εκείνος, ωστόσο, του πήρε την μπάλα και τον ανάγκασε να τον ανατρέψει, παίρνοντας παράλληλα και την κόκκινη κάρτα. Ο Κατσιμήτρος που μπήκε στο παιχνίδι απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σμυρλής και διατηρήθηκε το 0-0. Στα λεπτά που ακολούθησαν η ομάδα του Ηρακλείου έπαιξε για την ισοπαλία, καθώς είχε αριθμητικό μειονέκτημα.

 Η Καλλιθέα έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι αδυναμία στο γκολ. Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, επέστρεψε σε γνωστά λημέρια, καθώς έχει περάσει από τον πάγκο της Καλλιθέας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος (51' Γλυνός), Καντέ, Μήλιος (46' Μάκο), Χοτζάλι (73' Ζυγκερίδης), Γκέτσι, Σμυρλής

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (74' Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (25' Κατσιμήτρος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας (88' Ιατρούδης)

Η βαθμολογία

   1. Άρης 48

  2. ΟΦΗ 42

.................................

  3. Παναχαϊκή 40

  4. ΑΟΧ Κισσαμικός 31 

  5. Δόξα Δράμας 30

  6. Τρίκαλα 30

  7. Απόλλων Λάρισας 28

  8. ΑΕ Καραϊσκάκης 26

  9. Απόλλων Πόντου 25

10. Σπάρτη 25

11. Αιγινιακός 22

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 21

...............................................

13. Παναιγιάλειος 16

14. Εργοτέλης 17

15. Καλλιθέα 14

16. Πανσερραϊκός 13

17. Βέροια 11

18. Αχαρναϊκός -5

 

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

** Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έχει ένα ματς λιγότερο. Για την 5η αγωνιστική δεν έπαιξε με τη Βέροια, η οποία μετά τη 17η αγωνιστική αποσύρθηκε.

Last modified onTuesday, 27 February 2018 00:41