noodles volos banner

Δίαυλος συνεργασίας ΟΦΗ-Ντόρτμουντ

Οι κ.κ. Ρεπανάκης και Καζανάκης Οι κ.κ. Ρεπανάκης και Καζανάκης

Συνεργασία με τη Ντόρτμουντ θα επιδιώξει να έχει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με γερμανικούς συλλόγους και, μάλιστα, πρόσφατα τα τμήματα υποδομής είχαν συμμετάσχει σε τουρνουά μετά από πρόσκληση της Στουτγκάρδης. Την επαφή με τη Ντόρτμουντ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα κάνει ο παλιός παράγοντας του ΟΦΗ, Κώστας Ρεπανάκης.

Ο Ρεπανάκης έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σχέσεις με τη γερμανική ομάδα, είναι ενεργό μέλος της και επισκέπτεται και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων συχνά τη γερμανική πόλη, της οποίας το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο. Ο ίδιος συζήτησε το θέμα με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καζανάκη, και ο δεύτερος άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι επαφές.

Τις προσεχείς ημέρες ο Ρεπανάκης θα βρεθεί στο Ντόρτμουντ και θα καταθέσει πλήρη φάκελο για τα στοιχεία του ΟΦΗ, τις εγκαταστάσεις που διαθέτει και ειδικότερα το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, που προσφέρεται για την φιλοξενία ομάδων. Οι Καζανάκης - Ρεπανάκης συζήτησαν και την προσπάθεια των «μελανόλευκων» για την επιστροφή στη Super League, αλλά και το έργο της διοικούσας επιτροπής. Μάλιστα, ο δεύτερος μετέφερε ότι θα είναι κοντά σε ό,τι χρειαστεί η ομάδα του Ηρακλείου.