noodles volos banner

Ανώνυμη καταγγελία για ομάδα Β’ Εθνικής, που έχασε λόγω απειλών

Ανώνυμη τρισέλιδη επιστολή με τίτλο «Προς γνώση και για τις νόμιμες ενέργειες» η οποία αναφέρεται σε αγώνα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής όπου η φιλοξενούμενη ομάδα επικράτησε με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο εστάλη, στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τον ποδοσφαιρικό και αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Στην επιστολή, μέρος της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα «Live Sport», καταγγέλλεται ότι στο ημίχρονο του αγώνα ο ιδιοκτήτης της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια των γηπεδούχων λέγοντάς τους ότι πρέπει να χάσουν για να μη... χαθούν!

Επίσης, ότι σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο συγκεκριμένος παράγοντας, ο σύμβουλος, ο προσωπικός συνοδός του και μία παρέα 7-8 οργανωμένων οπαδών ήταν πίσω από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και έβριζαν τον προπονητή και τους παίκτες, φωνάζοντας ότι πρέπει να χάσουν.

«Κάποια στιγμή, που η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, έγινε συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας με τους αστυνομικούς που λογοφέρανε και ήταν έτοιμοι για συμπλοκή» αναφέρεται στην επιστολή που καταλήγει: «Η αδράνεια των παικτών στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους σχολιάστηκε τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο κι από όλα τα Μέσα ενημέρωσης. Αυτοί που το παρακολούθησαν γελούσαν με την παρωδία που εκτυλίχθηκε». 

Επισημαίνεται επίσης, ότι από τον εκνευρισμό των παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν ξέφυγαν ούτε οι ποδοσφαιριστές της Κ20 των γηπεδούχων, οι οποίοι τα... άκουσαν και αποχώρησαν.

Για την υπόθεση αρμόδια να ασχοληθεί είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που το πιθανότερο είναι να τη στείλει στο αρχείο.

πηγή: a-sports

Last modified onSaturday, 24 February 2018 10:31