noodles volos banner

Αφαίρεση τριών βαθμών από τη Βέροια

Η Football League αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τη Βέροια για οφειλές στον Ισπανό Αντόνιο Τομάς Γκονθάλεθ και "κατρακύλησε" πλέον στην 17η θέση. Η "Βασίλισσα του Βορρά" ήταν υποχρεωμένη την Παρασκευή (16/2) να πληρώσει τον Ρομπέρτο Μπατιόν. Εφόσον ο Αργεντινός δεν ικανοποιηθεί, τότε την Τρίτη (20/02) η Λίγκα θα αφαιρέσει ακόμα τρεις βαθμούς. Στην τρίτη αφαίρεση ακολουθεί αποβολή από το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Βέροια έχει ξεμείνει από ποδοσφαιριστές, μια και δεν είχε δικαίωμα για μεταγραφές. Με δεδομένο ότι υπάρχουν 34 αγωνιστικές, ότι βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη 16η, σε συνδυασμό με τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μοιάζει ανέφικτη η σωτηρία της ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ:121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΤOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».