noodles volos banner

Ένσταση Καλλιθέας κατά Αιγινιακού, λόγω... αριθμών!

Οι... ενστάσεις καλά κρατούν στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της 5ης Φεβρουαρίου μεταξύ Καλλιθέας και Αιγινιακού (0-0) η αθηναϊκή ομάδα είχε κάνει γνωστό ότι επρόκειτο να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής την Πέμπτη (15/2), αυτή εν τέλει θα εκδικαστεί την 1η Μαρτίου.

Η κλήση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Πέμπτη 1/3/2018 και ώρα 9:00 τις ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, κατά του κύρους του αποτελέσματος του μεταξύ τους αγώνα της 15ης αγωνιστικής».

Γιατί η Καλλιθέα κατέθεσε ένσταση; Στο 71' της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής Τσολακίδης κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο. Ωστόσο, ο πρώτος δεν φορούσε το «77» με το οποίο έχει δηλωθεί, αλλά το «10» του Ζούρκου, ο οποίος ήταν απών. Μάλιστα, στην εμφάνιση είχε τοποθετηθεί tape στο επώνυμο.

Εάν η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει καταθέσει ένσταση για πλαστοπροσωπία, τότε η ομάδα της βόρειας Πιερίας κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο. Εξάλλου, στο άρθρο 14 παρ.3δ του ΚΑΠ αναφέρεται ότι: «Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί σε αγώνα αριθμό φανέλας διαφορετικό από αυτόν με τον οποίο έχει δηλωθεί, τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ».

Πηγή: FL News

Last modified onFriday, 16 February 2018 02:41