noodles volos banner

Ο προπονητής του Αιγινιακού έστειλε το μήνυμα-σοκ για στημένο ματς

Ο προπονητής του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης είναι ο άνθρωπος που έστειλε το μήνυμα-σοκ σε γονέα ποδοσφαιριστή, όπως είχε αποκαλύψει προ δεκαπενθημέρου η τηλεοπτική «Δίκη». Το τηλεφωνικό μήνυμα, που παρουσιάστηκε αυτούσιο στην εκπομπή, βρίσκεται πλέον στα χέρια του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Σωτήρη Μπουγιούκου, ο οποίος διερευνά την υπόθεση των διεφθαρμένων αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος και της Football League.

Το μήνυμα του Κώστα Νικολαΐδη εστάλη 51 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Λεβαδειακού-Αιγινιακού (5-0), ο οποίος έγινε στις 24 Οκτωβρίου 2017. Παραλήπτης ήταν η μητέρα ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού. Στο μήνυμα ο προπονητής δηλώνει ότι δε θα χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή γιατί το ματς είναι «άσος με no goal».

Με παρέμβασή της στην τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα του ποδοσφαιριστή (που διατήρησε την ανωνυμία της) είπε: «Είναι ακριβώς όπως τα λέτε, όπως διαβάσετε το μήνυμα, είναι ακριβώς το ίδιο. Επιβεβαιώνω απολύτως πως μου έστειλε το εν λόγω μήνυμα ο κ. Νικολαΐδης».