noodles volos banner

Έκλεισε Ζοσέ Κοέλιο ο ΟΦΗ, υπέγραψε ο Βουό

Στο πρόσωπο του Ζοσέ Μανουέλ Μπαρμπόσα Άλβες ή, εν συντομία, Ζοσέ Κοέλιο, βρήκε το… 10άρι του ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος!  Ο 27χρονος Πορτογάλος είναι ο «εκλεκτός» του Έλληνα τεχνικού του ΟΦΗ και από το βράδυ της Τρίτης (30/1) βρίσκεται στο Ηράκλειο, έχοντας έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Κρητικούς. 

Ο Ζοσέ Κοέλιο, που αγωνιζόταν πρόσφατα στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας, γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1990 και έχει περάσει από τις ακαδημίες των Πάσος Φερέιρα, Πόρτο, Ίντερ και Μπενφίκα. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Πάσος Φερέιρα (3 συμμετοχές) με τη μορφή δανεισμού από τους «αετούς» της Λισαβόνας και ακολούθησαν δανεισμοί σε Φατίμα (16 ματς), Ατλέτικο (2 συμμετοχές). 
Το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Σέριφ Τίρασπολ (7 ματς).  Ακολούθησαν Φρεαμούντε (14 παιχνίδια, 5 γκολ), Πεναφιέλ (17 συμμετοχές), Φελγκέιρας (31 ματς, 7 γκολ), Ολιανένσε (19/3) και η Περσέλα της Ινδονησίας (32 συμμετοχές, 5 γκολ). 

Εν τω μεταξύ  Βουό επέστρεψε στον ΟΦΗ, υπογράφοντας συμβόλαιο την Τρίτη, μετά την αποδέσμευσή του από τη Λαμία, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν μεταγραφική νίκη επί του Άρη. Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο, αν ο ΟΦΗ εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

 

Last modified onWednesday, 31 January 2018 00:32