noodles volos banner

Φοβερός ΟΦΗ κέρδισε τη Δόξα στο Ηράκλειο με 3-0

Καταπληκτική εμφάνιση του ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Football League απέναντι στη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν κατά κράτος ανώτερη, επικράτησε με 3-0 σημειώνοντας πανέμορφα γκολ, ειδικά το δεύτερο του Μάνου και το τρίτο του Κουτσιανικούλη. Οι Κρητικοί είναι ξανά στο -2 από τη δεύτερη Παναχαϊκή, ενώ η Δόξα Δράμας συνεχίζει να είναι στο -10 από τη θέση που χαρίζει άνοδο. Έμεινε μάλιστα χωρίς νίκη για έξι διαδοχικά παιχνίδια. O  Άγγελος Διγκόζης αποτελεί παρελθόν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η λύση του Μάκη Χάβου.

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε δυναμικά στο ματς, με την ελπίδα να μπορέσει να αιφνιδιάσει τον ΟΦΗ με ένα γκολ. Δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ωστόσο, και αφού ο Ματσούκας απείλησε στο 11' με σουτ πάνω από το δοκάρι, οι γηπεδούχοι έγιναν το αφεντικό της αναμέτρησης. Πίεσαν ασφυκτικά τους «μαυραετούς» και όπως κυλούσε το ματς, φαινόταν ότι το γκολ είναι ζήτημα χρόνου. Στο 12' ο Μάνος ζήτησε πέναλτι για κράτημα του Γκότοβου, στο 18' του γύρισμα του Κουτσιανικούλη πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ στο 22' ο Κουσκουνάς παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, άθελά του, έπειτα από κόρνερ. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 30'. Ο Μάνος επωφελήθηκε, με την κόντρα στον Όστοϊτς σε σουτ του Παπαστεριανού) και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0)!

Οι Ηρακλειώτες ακόμα και μετά το γκολ έπαιζαν πολύ καλύτερα. Η Δόξα έχασε με τραυματισμό τον Σπυρόπουλο σο 35' και στο 37' ο ΟΦΗ έβαλε και δεύτερο γκολ. Και τι γκολ! Απίθανο σουτ του Μάνου μακριά έξω από την περιοχή, η μπάλα "κρέμασε" τον Μένκα και κατέληξε στα δίχτυα. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ΟΦΗ είχε και ένα ακόμα σουτ με τον Κουτσιανικούλη που πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι «μαυραετοί» θα αντιδρούσαν στο δεύτερο μέρος και θα έμπαιναν με σκοπό να πιέσουν, για να μειώσουν, είδαμε το αντίθετο. Ο ΟΦΗ να έχει την υπεροχή και να αναζητά τρίτο γκολ, το οποίο εντέλει σημείωσε ο Κουτσιανικούλης στο 57' με περίφημο τρόπο. Τέρμα που αξίζει να δει κανείς ξανά και ξανά. Ο «Κούτσια» πήρε την μπάλα, την κουβάλησε παράλληλα με την εστία και με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα (3-0).

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του ΟΦΗ. Το μόνο που κατάφεραν οι Δραμινοί ήταν να χάσουν ευκαιρίες με Λίτσκα (68') και Κάσες (74'). Η εξέλιξη του ματς έδωσε τη δυνατότητα στον Νίκο Παπαδόπουλο να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες μετά το 20λεπτο, κάνοντας διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και ο ΟΦΗ πανηγύρισε το σημαντικό τρίποντο.

ΣΚΟΡΕΡ: 30', 37' Μάνος, 57' Κουτσιανικούλης

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Φαζός, Κοιλιάρας (88' Μονιάκης), Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουτσιανικούλης (83' Πουρτουλίδης), Λεάλ (73' Παπατόλιος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος (35' λ. τρ. Αρναρέλλης, 75' Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλος, Ματσούκας (46' Λίτσκας), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)

Πηγή: footballleaguenews.gr

Last modified onWednesday, 17 January 2018 19:22