Logo
Print this page

Νιώπας: Ο Καλαϊτζίδης λέει ... τρίχες

Από τον Ιούνιο του 2017 ο Γιάννης Νιώπας δεν μπορεί να αποφάσεις στον Αιγινιακό. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5, απαντώντας στα όσα φέρεται να κατέθεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου τον εμπλέκει σε κύκλωμα στημένων αγώνων και ο Νιώπας τον χαρακτήρισε ψεύτη, ενώ αναρωτήθηκε, γιατί δεν είχε κάνει τις καταγγελίες αυτές τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η συνέντευξη Νιώπα…

Ο κύριος Καλαϊτζίδης καταμαρτυρεί ότι στήνετε παιχνίδια και ότι το Άρης - Αιγινιακός ήταν στημένο στο 5-0, αλλά εσείς δεν το παίξατε:

«Είπε ότι δεν το έπαιξα, πάλι καλά. Να κάνουμε μία διόρθωση. Δεν είμαι ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, είμαι ο πρώην. Ήμουν... κάποτε. Τελευταία φορά που μπορούσα να πάρω εγώ αποφάσεις ήταν τον Ιούνιο του 2017.

Μετά μπήκε το γερμανικό fund, που αποχώρησε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ξεκίνησαν οι συζητήσεις για να πάρουν την ομάδα οι επενδυτές από τη Γερμανία. Αυτά που λέει ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι όλα τρίχες. Ψέματα. Λέει ψέματα. Να το ξαναπώ; Ναι, λέει ψέματα».

Επικαλείται και μαρτυρία του συνεργάτη του, Κώστα Γεωργιάδη που ήταν παρών...

 «Είπε ο κύριος Γεωργιάδης ότι άκουσε από το στόμα μου αυτά τα πράγματα; Ρωτήστε τον κύριο Γεωργιάδη, γιατί παίρνετε εμένα; Ας τον καλέσουν, αν είναι έτσι τα πράγματα. Που δε νομίζω να το πει ο κύριος Γεωργιάδης αυτό το πράγμα. Αν το πει, του κεφαλιού του θα κάνει κι αυτός».

Είπε ο κύριος Καλαϊτζίδης ότι τον πλησιάσατε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πόντου τον Σεπτέμβριο...

 «Και αυτός είπε όχι, έτσι; Μάλιστα... Δεν ισχύει, είναι ψέματα, πάμε παρακάτω. Δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία τι λέει ο Καλαϊτζίδης. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Θα δούμε τι είναι αλήθεια και τι όχι. Κι εγώ μπορώ να πω οτιδήποτε. Σημασία έχει τι είναι αλήθεια και τι όχι».

Αναφέρει ότι το κάνετε χρόνια αυτό και ελέγχετε πέντε ποδοσφαιριστές. Ότι παίρνετε χρήματα από τον παράγοντα της αντίπαλης ομάδας που θα στήσει το παιχνίδι...

«Να μας πει πότε και πού, ρε παιδιά. Μην τρελαθούμε. Να μας δείξουν ποιος μου τα έφερε, πού τα έχω, τι τα κάνω. Είναι πολλοστή φορά που σας λέω ότι είναι ψέματα. Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;».

Ποιο το κίνητρο του Καλαϊτζίδη, αν δεν είναι αλήθεια;

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνει; Είναι η πρώτη φορά που λέει τέτοιες ασυναρτησίες; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καθίσει μία φορά στον πάγκο της ομάδας του. Μόνο στην κερκίδα τον βλέπω, μαλώνει με όλο τον κόσμο. Μην ξεχνάμε, γιατί δεν το είπε τον Σεπτέμβριο ο άνθρωπος; Τότε που λέει ότι τα είπα; Και το έκανε μετά από ματς του Αιγινιακού. Όταν έβγαινε έξω ήταν πίσω από το τέρμα και έβριζε και φώναζε ότι αυτός ανήκει στον Αιγινιακό. Χθες είπε όλες τις ομάδες, που είναι αντίπαλοι του Αιγινιακού, για να πέσει ο Αιγινιακός. Παρουσία αρκετών ανθρώπων, πολλών».

Ο ίδιος λέει ότι του είπατε πως πήρατε 25.000 ευρώ για το ματς Άρης - Αιγινιακός 5-0... «Αφού το λέει, εντάξει. Εγώ λέω ότι δεν είναι έτσι. Λέει ψέματα. Να το πω πάλι; Είναι ψεύτης. Αν το είπε αυτό, γιατί εγώ δεν ξέρω κάτι από την Εισαγγελία. Ίσως να μην τα είπε. Αν τα είπε είναι ψεύτης».

Εσάς η Εισαγγελία σας κάλεσε;

«Όχι. Αν με καλέσουν θα πάω».

Αν σας πουν ανοίξτε τραπεζικούς λογαριασμούς, κινητά τηλέφωνα θα το κάνετε;

«Όχι αύριο το πρωί, χθες. Κανένα πρόβλημα. Ό,τι ώρα θέλουν».

Από όσους εμπλέκονται επικοινώνησε κανείς μαζί σας;

 «Μίλησα με τον κύριο Καρυπίδη και μου είπε να κάνω μηνύσεις. Του είπα ότι έχω υπομονή και την κατάλληλη στιγμή θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Σκέφτηκα ώριμα και θεώρησα ότι έπρεπε να βγω να μιλήσω. Θεωρώ ότι την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Μπερδεύει πολύ την κατάσταση. Μιλά για τη Σπάρτη. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου έναν παράγοντα της Σπάρτης. Έχω μιλήσει μια φορά τηλεφωνικά με τον κύριο Νικόλαρο για μία υπόθεση της Λίγκας. Με τη Βέροια δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις εξαιτίας των μεταξύ μας αγώνων. Στον Πανσερραϊκό δε γνωρίζω κανέναν από την καινούργια διοίκηση. Ο Αχαρναϊκός έχει φύγει εδώ και καιρό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Κι εσείς μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Σημασία έχει να ισχύουν. Το πυροβόλημα στον αέρα είναι εύκολο. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Εσείς θα κάνετε μήνυση όπως σας είπε ο Καρυπίδης;

«Γιατί θα κάνω εγώ ό,τι μου πει ο Καρυπίδης; Αυτός θα κοιτάξει την πάρτη του. Εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Για την ηρεμία μου. Λογικά θα καταθέσω μηνύσεις, αλλά ακόμα δεν ξέρω πώς και με ποιον τρόπο. Δεν έχω φάει κλήση ποτέ. Είναι εντελώς πρωτόγνωρο για μένα. Κλήση δεν έχω φάει... Επτά χρόνια κανείς δεν άνοιξε το στοματάκι του για μένα. Ξαφνικά ο Καλαϊτζίδης βλέπει φαντάσματα παντού, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Αν δεν κάνω λάθος όπου και να πήγε η αντίπαλη ομάδα έβγαζε πάντα καταγγελίες γι' αυτό τον άνθρωπο. Η νεκροψία θα δείξει. Λέω ότι είναι ψέματα αν τα είπε. Εμένα ο Εισαγγελέας δεν με κάλεσε ακόμα. Με πήρε ο Θωμαΐδης να βγω, αλλά αρνήθηκα, γιατί δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία της αντιπαράθεσης».

πηγή: flnews

 

Last modified onTuesday, 16 January 2018 17:39
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]