noodles volos banner

Ισοπαλία στην Καλαμαριά, διπλό για τον ΟΦΗ

O ΟΦΗ κατάφερε να αφήσει… εκτός γηπέδου τα προβλήματά του και πέρασε με 0-2 από το Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο.  Η κρητική ομάδα διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας σερί που τον κρατάει στην τρίτη θέση της Football League, μετά και την ενδέκατη αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Κουτσιανικούλης με σουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες. Τελικά, σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μάνος στο 84’ «κλείδωσε» το διπλό για τον ΟΦΗ. 

Στην Καλαμαριά, ο Απόλλων Πόντου αδικείται από το τελικό 1-1 με τη Δόξα Δράμας. Στο 8’ και ο Μπρίτο είχε την κλασικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου σε χαμένο τετ-α-τετ. Στο 56’ με μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Χασομέρης με κεφαλιά έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ (1-0). Μετά το γκολ ο Άγγελος Διγκόζης προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα κάνοντας γρήγορα και τις τρεις αλλαγές (Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Λίτσκας) ωστόσο το πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα δε διορθώθηκε. Μάλιστα ο Απόλλων θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» νωρίτερα το ματς, στο 64’ με τον Μπρίτο και στο 77’με τον Ν’ Λουντούλου και στο τέλος το… πλήρωσε.
Ο Μπαϊκαρά τελικά γλίτωσε τη Δόξα Δράμας από την ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 λίγο πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 85’, βγαίνοντας στο τετ-α-τετ με τον γκολκήπερ Λόπεζ.

 

Last modified onSaturday, 13 January 2018 20:20