noodles volos banner

Από τον Γ.Σ. Αλμυρού στον Απόλλωνα Λάρισας ο Κωτσιαρίδης

Έφυγε από τον Γ.Σ. Αλμυρού ο Ηλίας Κωτσιαρίδης, με τον οποίον είχε συμφωνήσει πως αν υπάρχει πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας μπορεί να αποχωρήσει, και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Football l League με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η λαρισινή ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τον ποδοσφαιριστή: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου εξαίρετου μεσοεπιθετικού Ηλία Κωτσιαρίδη.

Ο Κωτσιαρίδης έχει περάσει και από τα ..."χέρια" του νυν τεχνικού μας, κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, όταν αυτός ήταν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ο οποίος έχει γνώση της αξίας του και φυσικά ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του.

 Ο Ηλίας αγωνίζεται στην θέση του 10αριού, έχοντας μακρινή μπαλιά και δυνατά φάουλ, χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια με ευκολία.

 Έρχεται στον Απόλλωνα Λάρισας από τον Γ.Σ. Αλμυρού, όπου εκτός του ότι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδό του στη Γ΄ Εθνική, είχε ένα πολύ καλό α’ γύρο με την ομάδα της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο.

 Είναι γεννημένος στις 07/06/1995 στην Κατερίνη και έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΕ Ποντίων, ΑΕΠ Ηρακλής και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

 Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς εύχονται τα καλύτερα στον Κωτσιαρίδη και τον καλωσορίζουν στη μεγάλη οικογένεια της "κυανόλευκης" ομάδας, θέλοντας να πιστεύουν ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτήν».