Logo
Print this page

"Οι δηλώσεις για στημένα μας χάλασαν τη χορηγία"

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τα έβαλε με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη διότι θεωρεί ότι δε θα έπρεπε να καταγγέλλει στημένα παιχνίδια στη Β’ Εθνική στο Δ.Σ. της διοργανώτριας την Πέμπτη (7/12).

«Ήταν να κλείσουμε μια χορηγία, αλλά επί του παρόντος πάγωσε εξαιτίας των καταγγελιών του κ. Καλαϊτζίδη. Εμείς είμαστε υπέρ της διαφάνειας και της αξιοπιστίας. Μαζί του, αλλά όλα πρέπει να γίνονται θεσμικά για την ουσία και όχι για να γίνεται μόνο θόρυβος και να δηλητηριάζεται το προϊόν…», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των Θεσσαλονικεών Γιώργο Γιακουμίδη, όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να πει το παραμικρό στο συμβούλιο επί της ουσίας των καταγγελιών υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση έχει πάει στον εισαγγελέα. Μάλιστα, ο παράγοντας των Πόντιων αποκάλυψε ότι ο Καλαϊτζίδης δεν έχει πει ακόμα τίποτα ούτε στις Αρχές, καθώς πήρε αναβολή! Αυτό ήταν και η αιτία να εξοργιστεί ο Λεουτσάκος, αφού θεώρησε ότι τα περί… καταγγελιών έγιναν τη δεδομένη χρονική στιγμή για να γίνει περισσότερο σάλος, παρά για να βρεθεί πραγματικά κάτι το μεμπτό…

Από εκεί και πέρα, στο θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών, αυτή θα συνεχίσει να παρέχεται «πακέτο» ως κεντρική από την «Ευρωπαϊκή Πίστη», αλλά θα υπάρχει μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς την Τρίτη (12/12) για να οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη μεσοβδόμαδη 9η αγωνιστική, δε θα αναβληθεί εξαιτίας του ότι πέφτει πάνω στα πρώτα ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι αναμετρήσεις θα μοιραστούν το διήμερο 20-21/12, αλλά το ματς ΟΦΗ - Δόξα Δράμας αποφασίσθηκε να μετατεθεί για τις 17 Ιανουαρίου στις 17.00 (με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση) εξαιτίας της συμμετοχής των Κρητικών στο γ’ γύρο του θεσμού.

Ως προς τα άλλα παιχνίδια, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν το Καλλιθέα - Α.Ε. Καραϊσκάκης στις 17.00 (θα είναι τηλεοπτικό) και στις 14.00 το ΑΟΧ/Κισσαμικός - Πανσερραϊκός.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]