noodles volos banner

Δάκρυα συγκίνησης για τον Έγκεν Γκέραρντ στο Γεντί Κουλέ

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα, με το όνομα του να δονεί την ατμόσφαιρα αλλά και δάκρυα συγκίνησης υποδέχθηκαν ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και αθλητικοί φορείς τον Ευγένιο Γκέραρντ στο φιλικό που διοργανώθηκε προς τιμή στο «Γεντί Κουλέ»!

 Τα παιδιά του και οι φίλοι του, αλλά και πάνω από 6 χιλιάδες θεατές, τον υποδέχθηκαν όπως του αξίζει, σε μία προσπάθεια να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός συνοδευόμενος από την οικογένεια του, έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο που γνώρισε σπουδαίες στιγμές και μεγάλες δόξες κατά την 15χρονη θητεία του στην ομάδα του  ΟΦΗ.

Ο πιο πετυχημένος προπονητής όλων των εποχών για τον ΟΦΗ παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του και τη μη δυνατότητα ουσιαστικής επικοινωνίας, βρέθηκε στο γήπεδο, για να ευχαριστήσει τα «παιδιά» του και όσους τον τίμησαν, σε αυτό τον σπουδαίο φιλικό, στο οποίο συμμετείχαν μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες από τον ΟΦΗ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι Νταμπίζας, Νικοπολίδης, Μπασινάς, Τζόρτζεβιτς κ.α.

Το σύνθημα «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ» δόνησε την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, στην είσοδο του Γκέραρντ στο γήπεδο, όπου μεγαλούργησε!

Οπως και στην αποχώρηση του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (λόγω του τσουχτερού κρύου).

Όλοι οι παίκτες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν ως ένδειξη αναγνώρισης για τα όσα πρόσφερε σε αυτούς, αλλά και στον σύλλογο σε αυτή τη «χρυσή εποχή» για τον ΟΦΗ.

Από τους πρώτους που έτρεξαν κοντά του ήταν ο πρώην παράγοντας του ΟΦΗ, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης.