noodles volos banner

1-0 ο Άρης την Μπόκα στη γιορτή του ποδοσφαίρου

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με περίπου 20.000 οπαδούς να δημιουργούν συγκλονιστική ατμόσφαιρα, οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη, καθώς επικράτησαν 1-0 της Μπόκα Τζούνιορς, στο σπουδαίο φιλικό! 

Το έναυσμα της γιορτής δόθηκε από τον Νίκο Γκάλη ο οποίος ήταν στο γήπεδο, προκαλώντας… σεισμό με την παρουσία του! 

Αγωνιστικά, πάντως, το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας και ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με μόλις μία φάση για την Μπόκα, με τον Καντιμοίρη, ωστόσο, να αποκρούει θεαματικά το φάουλ του Μπροσέρο, στο 29'. 

Στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ροσκόπφ, στο 51', ενώ, στο 62', το σουτ του Βάργκας έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε και η πρώτη φάση του Άρη, με την προσπάθεια του Ντούνη, όμως, να μη βρίσκει στόχο. 

Στο 82', η Μπόκα έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ροσκόπφ να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, αλλά να σουτάρει άουτ, ενώ ούτε στο 84' ο Λούνα κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα της ελληνικής ομάδας. Για να έρθει το… μπαμ στο τέλος! 

Στις καθυστερήσεις και ενώ όλα έδειχναν πως θα τελειώσουν στο 0-0, ο Μιλούνοβιτς έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε σωστά τον Αμπάντια, με το «Κλεάνθης Βικελίδης» να παίρνιε φωτιά από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών του Άρη! 

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης , Νίκιτς, Μαραγκός, Σόουζα, Παυλίδης, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Νέτο, Ντούνης, Καπνίδης, Τζανακάκης 

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Πλατέλλας, Μουμίν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς, Διαμαντόπουλος, Λώττας, Αναγνωστόπουλος, Ιντζόγλου, Δεληζήσης. 

Μπόκα Τζούνιορς (Ρ. Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Γκροσέρο.