noodles volos banner

Φορτσάτος στην πρεμιέρα ο Άρης, 5-0 τον Αιγινιακό

"Γκάζωσε" από νωρίς ο Άρης και καθάρισε από το πρώτο μέρος τον Αιγινιακό, τον οποίο σάρωσε με 5-0 στην πρώτη αγωνιστική της Football League και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα εν αντιθέσει με την περυσινή σεζόν (1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας). 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ και έδειξε αποφασισμένος να γίνει αφεντικό της κατηγορίας αυτήν τη φορά και να μην κάνει… δώρα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Οι γηπεδούχοι έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη με ένα ξέσπασμα από το 18’ μέχρι το 31’ και στο δεύτερο μέρος δε χρειάστηκε να κουραστούν, για να φθάσουν στον στόχο τους. Το σκορ άνοιξε ο Πλατέλλας με ωραίο πλασέ ύστερα από γύρισμα του Κάσσου, ενώ στο 24' ο Πασάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εξαιρετικό πλάσε. Στο 31’ έπειτα από κόρνερ του Πλατέλλα και κεφαλιά του Κάσσου έγινε το 3-0. 

Στο 74’ ο Καπνίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από πάσα του Μπαργκάν, που στις καθυστερήσεις έκανε το 5-0 μετά από… σόλο προσπάθεια. 

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (38' Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος (64' Καπνίδης), Πασάς, Διαμαντόπουλος (50' Μπαργκάν) 

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλλιος (46' Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46' Καρακώστας), Δωματάς