noodles volos banner

"Τα έξοδα της διαιτησίας θα αναλάβει η Football League"

Στη συνεδρίαση της Football league παρέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ομάδας, Δημήτρη Βαγιάκο. Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ο Φώτης Τσάλος σχολίασε την απόφαση που ελήφθη, ώστε η σέντρα του πρωταθλήματος να γίνει στις 22 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε στο θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών, στα τηλεοπτικά, όπου γίνονται συζητήσεις με την ΕΡΤ, ώστε να δείχνει ένα επιπλέον ματς κάθε αγωνιστική αλλά και στη διαιτησία, όπου τα έξοδα των ρέφερι θα αναλάβει πλέον η λίγκα ανακουφίζοντας τις ομάδες. 

Αναλυτικά οι αναφορές του κ. Φώτη Τσάλου στο ofi1925.gr:

Για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών:

«Εμείς σαν ΟΦΗ, θα κινηθούμε μόνοι μας στο θέμα αυτό. Ηδη έχουμε κάνει συζητήσεις με εταιρεία που θα ασφαλίσει τους παίκτες μας. Δε μας δεσμεύει καμία κεντρική συμφωνία. Ηταν μια δική μου απόφαση να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο και δεν αποκλείεται το δικό μας δρόμο να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες».

Για τα τηλεοπτικά:

«Η Stoiximan Football league θα είναι και φέτος στην ΕΡΤ. Υπάρχει δεδομένη συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση, ενός αγώνα το Σάββατο και ενός τη Δευτέρα. Συζητάμε για ένα ακόμη παιχνίδι».

Για τη διαιτησία:

«Ακούσαμε με προσοχή αυτά που μας είπε ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης εκ μέρους της ΚΕΔ. Εμείς σαν ΟΦΗ θέλουμε μια πιο αξιόπιστη διαιτησία, από το περσινό πρωτάθλημα, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα».

Για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας από τη Football league:

«Πράγματι, η Football league θα καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας των αγώνων και αυτό θα ανακουφίσει λίγο τις ομάδες, που πλήρωναν μόνες τους».

Last modified onFriday, 29 September 2017 16:54