noodles volos banner

Ανακοίνωσε Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού Βασίλη Κουτσιανικούλη ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Ο παίκτης έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ΑΕΛ και στο παρελθόν (2012-2015) έχει φορέσει ξανά τη φανέλα των Κρητικών. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας ενός έτους. 

Η ανακοίνωση: "Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας, στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος, για να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Η συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό επικυρώθηκε τη Δευτέρα (11/9) τελευταία μέρα των μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και έγινε αγώνας δρόμου, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. 

Να σημειωθεί ότι απόφαση της ομάδας, ήταν να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου και του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε μια ακόμη κίνηση και να τονώσει την επιθετική του γραμμή. 

Σε αυτό μέτρησε η στάση του κ. Φώτη Τσάλου, ο οποίος παρά το οικονομικό κόστος και σε μια εποχή που είναι δύσκολη οικονομικά για την ομάδα, αποφάσισε να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε μια ακόμη κίνηση, που θα δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα μας. 


H συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη είναι για ένα χρόνο. «Χαίρομαι πολύ που γυρίζω στον ΟΦΗ. Όλα έγιναν ξαφνικά, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Γυρίζω, για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει στη Σούπερ Λίικ». Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Βασίλης Κουτσιανικούλης σχολίασε τη μεταγραφή και την επιστροφή του στον ΟΦΗ. 

«Εχω ζήσει πολλά σε αυτήν την ομάδα. Εύχομαι όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στηνΣούπερ Λίικ Το έκανα με τη Λάρισα, όπου καταφέραμε να ανέβει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, εύχομαι να το πετύχω και με τον ΟΦΗ» τόνισε ο 29χρονος επιθετικός. 

Ο Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ του σήμερα. «Παρακολουθώ την ομάδα. Πάντα το έκανα, από τότε που έφυγα. Πέρσι έχασε την άνοδο, αλλά φέτος πιστεύω ότι έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχει ένα σοβαρό και καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει». 

Για το πρωτάθλημα της Football league τονίζει ότι «το έζησα με τη Λάρισα. Είναι σκληρό και δυνατό. Χρειάζεται να κάνουμε καλό ξεκίνημα και σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε με κάθε τρόπο για τη νίκη».