noodles volos banner

Χαρακτηρίζει ασόβαρα τα περί Γερμανών επενδυτών η διοίκηση του Άρη

H συνάντηση Γερμανών μάνατζερ με τον ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη, αποκαλύπτει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντώνης Ζαμπέτας. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ζαμπέτα: «Καλησπερα στον κόσμο του ΆΡΗ. Η προσπάθεια μου να βρω επενδυτή πιστεύω πως είναι γνωστή. Έχω ετοιμάσει σε συνεργασία με οικονομοτεχνικό ένα Businessplan 78 σελίδων με πλήρη οικονομική ανάλυση για το τι χρειάζεται ο ΆΡΗΣ για να ξαναγίνει ΑΡΗΣ. Στην προσπάθεια μου αυτή, συνεργάτες στην Γερμανία κατάλαβαν πολύ καλά τι σημαίνει ΑΡΗΣ, ποια είναι η προοπτική και οι δυνατότητες και συμφώνησαν να ασχοληθούν. 

Έχουν στείλει στην ΠΑΕ 2 επιστολές και μετά και από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Καρυπιδη κανονίστηκε να γίνει ένα ραντεβού πρώτης γνωριμίας. Αυτό κλείστηκε τελικά το Σάββατο για Δευτέρα στη Βέροια. Έτσι κλείσαμε γιατί και εγώ ήμουν στο εξωτερικό 4 άνθρωποι μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος του επενδυτή τα εισιτήρια Κυριακή για Θεσσαλονίκη. 

Δύο ώρες μετά ήρθε πρόταση αλλαγής του ραντεβού για Αθήνα, αλλά αυτό δεν ήταν πλέον εφικτό. Φτάσαμε όλοι Κυριακή απόγευμα Θεσσαλονίκη και αποφασίσαμε να πάμε στο γήπεδο να δούμε το φιλικό. Υπήρξε επαφή, αλλά δεν άλλαξε κάτι και η συνάντηση ακυρώθηκε. Δυστυχώς χάθηκε άλλη μια ευκαιρία, αλλά δεν τελείωσε τίποτα». 

Από την πλευρά της, η «κίτρινη» ΠΑΕ αναφέρει: «Δεν σπαταλάμε χρόνο για ασόβαρες υποθέσεις με… βερμούδες. Καλύτερα να μη μιλήσουμε, γιατί κάποιοι θα εκτεθούν».