Logo
Print this page

Παρουσιάστηκε επίσημα ο Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων από φιλάθλους, παράγοντες της ΠΑΕ Κισσαμικός, του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά και παλιούς παράγοντες του Α.Ο. Χανιά έγινε η παρουσίαση της νέας ομάδας που... βγαίνει στη σκηνή. Το όνομα αυτής; ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός.

Ο επικεφαλής αυτής της νέας προσπάθειας, Αντώνης Ροκάκης καταχειροκροτήθηκε. Τόνισε ότι σημασία δεν έχει τι θα ήθελε ο φίλαθλος κόσμος και ειδικότερα από τον Α.Ο. Χανιά, αλλά τι υπήρχε η δυνατότητα να γίνει όσον αφορά την επιλογή ονόματος της νέας ομάδας και του σήματος

Έτσι, η νέα ομάδα θα αναφέρεται αποκλειστικά στον διακριτικό της τίτλο, ως ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός, ενώ σήμα της παραμένει αυτό του Κισσαμικού, δηλαδή το δελφίνι. Ουσιαστικά, κάτι άλλο, όπως εξήγησε ο κ. Ροκάκης, λόγω των υπέρογκων χρεών και της νομοθεσίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, δεν μπορούσε να υπάρξει.

«Τα σήματα, τα χρώματα, οι ονομασίες των Ερασιτεχνών σωματείων δε χάνονται, ούτε αλλάζουν, ούτε παύουν. Ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Χανιά θα συνεχίσει να έχει το σήμα του, τα χρώματά του. Το ίδιο και ο Ερασιτέχνης Κισσαμικός, με ακριβώς το ίδιο πλαίσιο», επισήμανε στον πρόλογο της τοποθέτησής του ο Αντ. Ροκάκης, συνεχίζοντας ως εξής: «Τα νομικά δεδομένα είναι αυτά που μπορούμε να αφουγκραστούμε κι έτσι να προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τι θέλουμε. Υπάρχει τι μπορούμε... Καλώς ή κακώς, θεωρώ ότι από την οικογένεια του Α.Ο. Χανιά θα πρέπει να το καταλαβαίνετε αυτό, γιατί πρόσφατα εξάλλου υπάρχουν... θύματα. "Θύματα" που έχουν προσημειωθεί τα σπίτια τους, άνθρωποι που έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί τους και ήταν στο παρελθόν στην ΠΑΕ. Αυτά τα λάθη εμείς δεν μπορούμε να τα ακολουθήσουμε. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, έχουν αλλάξει.

 Μ ε τη νομοθεσία Κοντονή μέχρι πρότινος, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Αρης, ο Ηρακλής έπεφταν κατευθείαν από την Α’ στη Γ’ Εθνική και "καθάριζαν" και ανέβαιναν ξανά είτε μέσω ενός άλλου ερασιτεχνικού σωματείου είτε αναγεννιόντουσαν από τις στάχτες τους. Δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, ο κ. Ροκάκης έγινε πιο ουσιαστικός προχωρώντας εξάλλου στην αναφορά για το όνομα της νέας ομάδας. «Ανακοινώνουμε ότι από σήμερα μετά από αυτή τη συμφωνία που έχουμε κάνει, είμαστε ένα. Είμαστε μία οικογένεια, η ΠΑΕ Κισσαμικός, ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Χανιά και ο Ερασιτέχνης Κισσαμικός». Θεωρώ ότι είμαστε ένα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ούτε τα σήματα. Ευτυχώς τα χρώματα είναι τα ίδια και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Χωρίς να έχουμε επιλογή, το σήμα θα είναι το δελφίνι και δεν είναι γιατί μας "αρέσει" το δελφίνι, το βρήκαμε κι εμείς! Σας υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι και το σήμα του Α.Ο. Χανιά θα μπει σ’ ένα σημείο της εμφάνισης. Θα παίζονται οι ύμνοι και των δύο ομάδων. Πάμε να ενώσουμε τον Χανιώτη φίλαθλο, προχωρώντας μαζί για να πάει μπροστά το χανιώτικο ποδόσφαιρο».

πηγή: athlitiko.gr

 

Last modified onThursday, 24 August 2017 10:10
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]