noodles volos banner

Φιλική ισοπαλία με 1-1 για Βέροια και Άρη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο (6/8) φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Βέροια στα Τρία Πέντε Πηγάδια, με «κίτρινους» και «Βασίλισσα του Βορρά» να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας της και στο 5' ο Κάσος είχε ένα καλό σουτ που ήταν άστοχο, ενώ στο 8' ο Μουμίν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 21' ο Μαραγκός σκόραρε, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ως επιθετικό φάουλ στον Σοϊλεμέζογλου, με τους Ημαθιώτες να βρίσκουν δίχτυα στο 44', καθώς ο Μπαστιάνος εκμεταλλεύθηκε μια αμυντική ολιγωρία των παικτών του Άρη και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Ρούνεϊ στο 70' σημάδεψε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι, για να ισοφαρίσουν τελικά οι Θεσσαλονικείς στο 84' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέτο, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από αντικανονικό μαρκάρισμα του Τσιούχα.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μπούρμπος, Μουμίν Ιντζόγλου, Μπργκάν, Κάσος, Λώττας, Καπνίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Σόουζα, Τζανακάκης, Νέτο, Νίκιτς, Παυλίδης, Κλιγγόπουλος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Ντάγκρας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Λάσκαρης, Ντόγος, Λίταινας, Μπαστάνος, Ιγνατίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζυγκερίδης, Τσιούχας, Τσιώτρας, Πατσιαβούρας.

 

Last modified onMonday, 07 August 2017 10:06