noodles volos banner

Ανησυχούν και ζητούν τοποθέτηση από τον Μίλερ οι οργανωμένοι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι της Αναγέννησης Καρδίτσας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, που θα πορευτεί αναγκαστικά με περιορισμούς στις μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φτάσαμε αρχές Αυγούστου και η ομάδα μας είναι πίσω, λόγω καθυστέρησης μεταβίβασης και μετά με τον φάκελο της αδειοδότησης. Γνωρίζουμε για τα χρέη και θα πορευτούμε αναγκαστικά με παίκτες ηλικίας κάτω των 24 ετών. Όμως όλα αυτά κάποιος τα δημιούργησε και κάποιοι τα συγκαλύπτουν και τώρα δε μιλάνε. Γιατί;

Βλέπαμε όλο αυτό το διάστημα ανακοινώσεις από μεριάς Μπούρμπου για δήθεν συμφωνηθέντα και όταν έφθανε ο κ. Μίλερ όλα ρόδινα. Διαβάσαμε για προσφυγή παίκτη και με ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν του χρωστάμε ούτε ένα ευρώ και αν συνεχίσει θα πάμε δικαστικώς την υπόθεση. Όμως μετά από λίγες μέρες διαβάζουμε με έκπληξη ότι ο παίκτης τακτοποιήθηκε από μεριάς Γερμανού λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Περιμένουμε από τον κ. Μίλερ μια τοποθέτηση για όλα τα ζητήματα της ομάδας, για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και μόνο αυτήν. Επίσης για όλα αυτά τα ζητήματα θα μας ενδιέφερε και η άποψη του Ερασιτέχνη και γιατί όλο αυτό το καιρό η γνωστή φυλλάδα της Καρδίτσας και συνάμα αυτός που διαχειρίζεται το site της ομάδας, ενώ παλιά ανέβαζε τις ανακοινώσεις μας τώρα δεν τις ανεβάζει.

Υ.Γ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ !»