noodles volos banner

Επιμένει ο Ούγκο Σόουζα στην αποχώρηση από τον Άρη

Το θέμα του Ούγκο Σόουζα συνεχίζει να απασχολεί τον Άρη, αφού ούτε στη συνάντηση της Δευτέρας (31/7) με τον Θοδωρή Καρυπίδη δε βρέθηκε λύση. Ο Πορτογάλος επιμένει ότι δεν θέλει να παίξει ξανά στη Β' Εθνική, με τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με άλλες οικονομικές απολαβές.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης πρότεινα στον ισχυρό άνδρα του Άρη να τον αφήσει ελεύθερο και να μπει ρήτρα μεταπώλησης 50% σε όποια ομάδα τον πάρει από τη Σούπερ Λίγκα, πρόταση που δεν έγινε δεκτή. Το θέμα θα πάρει πλέον στα χέρια του ο Παύλος Μυροφορίδης, που θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν ξανά, με την ελπίδα να υπάρξει αίσια έκβαση.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη μίλησε στους παίκτες στην πρώτη προπόνηση στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, στέλνοντας μήνυμα ενότητας. «Σας θέλω μία οικογένεια, εντός και εκτός γηπέδου. Να είστε σοβαροί από την πρώτη στιγμή και πειθαρχημένοι μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα στόχο να πετύχουμε…», τους ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή: a-sports

Last modified onTuesday, 01 August 2017 11:18