noodles volos banner

Άλλα 150.000 ευρώ ο Άρης από τον Διούδη

Την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν ο Σωκράτης Διούδης. Την Τρίτη (25/7) ο διεθνής γκολκίπερ, αλλά και ο Θοδωρής Καρυπίδης βρέθηκαν στην Αθήνα και τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο Άρης θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό γύρω στα 150.000 ευρώ (μετά τα 300.000 από την Ελάζιγκσπορ για τον Τάτο), ενώ ο Διούδης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποδοχές που θα ξεκινούν από τα 100.000 ευρώ και θα αυξάνονται με τα μπόνους.

Για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, μένει να διευθετηθεί ένα ακόμα θέμα, που έχει να κάνει με την Μπριζ. Οι Βέλγοι έχουν το 35% των δικαιωμάτων του παίκτη και πρέπει να λάβουν τα χρήματα που τους αναλογούν για να συναινέσουν στην ολοκλήρωση του ντιλ.

Εν τω μεταξύ την απόκτηση έξι παικτών ανακοίνωσε ο Άρης. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση και καλωσορίζει στην ομάδα μας τους Μπράνισλαβ Νίκιτς (ο 33χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Κέρκυρα), Στέλιο Μαραγκό (ο 28χρονος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν στον Πλατανιά), Γιώργο Βαλεριάνο (ο 25χρονος ακραίος αμυντικός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης), Λευτέρη Ιντζόγλου (ο 30χρονος μέσος αγωνιζόταν στον Ηρακλή), Χουσεΐν Μουμίν (ο 30χρονος μέσος αγωνιζόταν στα Τρίκαλα) και Δημήτρη Διαμαντόπουλο (ο 28χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης)».