noodles volos banner

Μετά τον Πάτση εμπλέκουν και Τσιμπανάκο στα διοικητικά του ΟΦΗ

Στις 24/7 αντί στις 17/7 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΟΦΗ. Η απόφαση αυτή ελήφθη από τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση. Για τον Κιλκισιώτη τεχνικό υπήρξαν ισχυρά και βάσιμα σενάρια τις προηγούμενες μέρες για παραίτησή του, δείγμα της δυσαρέσκειάς του.

Η απόφαση έχει να κάνει με τις διοικητικές διεργασίες που γίνονται αυτήν την εποχή στον ΟΦΗ για την εκλογή νέας διοίκησης, τις εργασίες που γίνονται στα γήπεδα του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και την άφιξη των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που έχουν προγραμματιστεί μέσα στην εβδομάδα και οι οποίοι δε θα μπορούσαν να βρίσκονται στο σύνολο τους, στην «πρώτη» σε περίπτωση που αυτή γινόταν την προσεχή Δευτέρα.

Έτσι το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ αποφάσισε ότι θα είναι καλύτερο για όλους, η πρώτη συγκέντρωση, να μετατεθεί για μια εβδομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ηλίας Κώτσιος, ανέλαβε να ενημερώσει τους παίκτες, για αυτήν την αλλαγή στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν για το διοικητικό

Όλα αυτά, εν μέσω αρκετών σεναρίων που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο. Το βασικότερο εξ αυτών, θέλει συγκεκριμένους παράγοντες να κάνουν προσπάθεια να εμπλακούν στα διοικητικά της κρητικής ΠΑΕ. Κι αν το όνομα του Ανδρέα Πάτση είχε κυκλοφορήσει από τις προηγούμενες ημέρες, το καινούριο είναι αυτό του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το όνομα του Τσιμπανάκου είχε «παίξει» και για τον Εργοτέλη, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και για τον ΟΦΗ.

Επαναλαμβάνουμε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν σενάρια μέχρι στιγμής και τίποτα παραπάνω, ενώ και οι μέτοχοι της ΠΑΕ, όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν τα περί Πάτση, στη συνέλευση της Πέμπτης, δήλωσαν άγνοια…

Πάντως, σε περίπτωση που προκύψουν αλλαγές στη διοικητική σύνθεση, τότε μπορεί να υπάρξει εξέλιξη και στο θέμα του προπονητή…

πηγή: mikriliga.com

Last modified onSunday, 16 July 2017 12:59