noodles volos banner

Σκέφτονται αποχώρηση από τη Β' Εθνική στον Αγροτικό

Μετά την είδηση ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων ο Εργοτέλης υπάρχει κίνδυνος να καταλήξει στο Τοπικό, ακόμη μία ομάδα σκέφτεται την αποχώρηση από τη Β' Εθνική, ώστε να καθαρίσει από τα χρέη. Αυτή είναι ο Αγροτικός Αστέρας και το σενάριο αυτό όλο και αποκτά περισσότερες πιθανότητες, με δεδομένο ότι δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του Ηλία Θεοδωρίδη κανένας με σοβαρό πλάνο. Ενδιαφέρον εξέφρασαν όχι μόνο οι αδελφοί Δημόπουλου αλλά και άλλοι, αλλά ο κοινός παρονομαστής ήταν ότι κανείς δεν προσέφερε χρήματα. Άπαντες ήθελαν την ομάδα χωρίς αντίτιμο κιι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί.

Ο Θεοδωρίδης έβαλε πολλά λεφτά στον Αγροτικό Αστέρα και θεωρεί πως θα πρέπει να πάρει και κάτι πίσω, ενώ δε θέλει να δώσει την ομάδα κάπου απλώς για να φύγει το βάρος από πάνω του. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα περιμένει μήπως αλλάξει κάτι.

Αυτό που βγαίνει, πάντως, από το περιβάλλον του είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί ενδιαφερόμενος και εξίσου δύσκολα θα πειστεί ο ίδιος ο Θεοδωρίδης να αλλάξει την απόφασή του. Γι' αυτό τονίζεται πως «βαδίζουμε ολοταχώς προς λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ», κάτι που θα σημαίνει αυτόματα και αποχώρηση από τη Β' Εθνική.

πηγή: a-sports