noodles volos banner

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Αντωνίου από τα Τρίκαλα

Ο Σωτήρης Αντωνίου συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα και ήρθε σε συμφωνία με τη θεσσαλική ομάδα, για να καθίσει στον πάγκο της. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου. Με αφορμή την πρόσληψή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κύριος Μπέκιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Σε συνέχεια των τοποθετήσεών μας για τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίζουν τα Τρίκαλα, δηλώνουμε ότι ο κύριος Αντωνίου είναι ένας προπονητής με τον οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων. Ήταν από την πρώτη στιγμή διακαής πόθος της νέας διοίκησης, η οποία πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του. Ως πρόεδρος της ομάδας, δηλώνω ότι ο κύριος Αντωνίου χαίρει της εμπιστοσύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του».

Να τονιστεί ότι ο νέος μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, ανέθεσε την προεδρία στον Ανδρέα Μπέκιο. Πρόκειται για τον άλλοτε εμπορικό διευθυντή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, ενώ είχε διατελέσει ακόμη γενικός διευθυντής της Nova. Επίσης κοντά στα Τρίκαλα βρίσκεται ο 23χρονος Λαρισαίος αμυντικός μέσος Αντώνης Τσιάρας. 

Last modified onSaturday, 01 July 2017 16:25