noodles volos banner

Σε νέα εποχή η Αναγέννηση Καρδίτσας με Μίλερ

Σε γερμανικά χέρια πέρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας και ανοίγει μια νέα σελίδα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ομάδας. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλικής πόλης, ο Γερμανός ιδιοκτήτης πλέον της ΑΣΑ, Κλάους Ντίτερ Μίλερ, επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Βασίλη Μπούρμπο και ανέφερε ότι αναλαμβάνει τα χρέη της Αναγέννησης. Δεξί χέρι του Γερμανού ιδιοκτήτη και Γενικός Αρχηγός της ομάδας, θα είναι ο Βαλάντης Μπλέτσας. Τέλος με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βασίλης Μπούρμπος, επιβεβαίωσε την αλλαγή σκυτάλης στην ομάδα, όπου θα παραμείνει ενεργός, μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως η συμφωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μεταβίβαση της διοίκησης της ΠΑΕ στον κ. Μίλερ. Σταδιακά θα γίνει και η παραχώρηση των μετοχών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου εφόσον τηρηθούν οι όροι και η συμφωνία που έχουμε προσυπογράψει.

Ευχομαι στον κ. Μίλερ καλή δύναμη για την προσπάθεια που θα κάνει  και προτρέπω όλο το φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης να στηρίξει, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Πάνω απ’  όλους μας είναι η Αναγέννηση».

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ