noodles volos banner

Προφορική συμφωνία Σάκη Παπαβασιλείου με Α.Ο. Χανιά

Σε προφορική συμφωνία με τον Σάκη Παπαβασιλείου για την επιστροφή στο τιμόνι της ομάδας έχει έρθει ο Α.Ο. Χανιά και ειδικότερα ο Γιώργος Μελάς. Μάλιστα, οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν στην Αθήνα, έτσι ώστε να μιλήσουν για την επόμενη χρονιά σύντομα.

Αυτό αναμένεται να συμβεί, αφού ανακοινωθεί η απόφαση από το Πειθαρχικό της Football League για το θέμα της τιμωρίας του Α.Ο. Χανιά. Η άποψη που επικρατεί στον ΑΟΧ είναι πως ακόμα και αν η τιμωρία που θα προκύψει είναι η χειρότερη δυνατή, θα υπάρξει ανατροπή της, είτε στην Επιτροπή Εφέσεων, είτε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το θέμα -και αυτό είναι που έχει σημασία αυτή τη στιγμή- είναι ότι ο Γιώργος Μελάς εμφανίζεται να έχει διάθεση εν όψει της επόμενης χρονιάς, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται να έχει μιλήσει και εν πολλοίς συμφωνήσει με τον Σάκη Παπαβασιλείου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και πάλι από την πλευρά του. Πρόκειται εξάλλου για τον προπονητή, που είναι γνωστό πόσο καλή πορεία χάραξε η ομάδα όσο ο ίδιος βρέθηκε στο τιμόνι της.

Από εκεί και πέρα, ο «Παπ» θέλει και έχει ζητήσει να πάρει εγγυήσεις για την επιστροφή του στον ΑΟΧ και φέρεται να έχει τονίσει στη διοίκηση και συγκεκριμένα στον πρόεδρο Γ. Μελά πως μονάχα εφόσον γίνουν πράξη αυτά που θέλει, θα πάρει σάρκα και οστά η επιστροφή του…
Πηγή: Athlitiko