noodles volos banner

Ύποπτο και το Λαμία-Απόλλων Σμ. για χειραγώγηση

Στα ύποπτα παιχνίδια προς χειραγώγηση βρίσκεται και το ντέρμπι κορυφής της Football League Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 0-0. Αυτό αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΙ το βράδυ της Δευτέρας (12/6). Η UEFA έχει στείλει ήδη στην ΕΠΟ τον σχετικό φάκελο, καθώς για το εν λόγω ματς, σύμφωνα με την εκπομπή, παίχτηκαν απίστευτα ποσά στην Ασία!

«Ύποπτο χειραγώγησης κρίθηκε από την UEFA το ντέρμπι κορυφής της Football League Λαμία - Απόλλων Σμύρνης που έληξε ισόπαλο 0-0. Η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, που είναι συμβεβλημένη με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε ήδη τον σχετικό φάκελο στην ΕΠΟ για περαιτέρω πειθαρχική διερεύνηση. Παράλληλα θα υπάρξει και ποινική έρευνα από την αθλητική εισαγγελία», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Μάλιστα τονίστηκε πως καμία από τις 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα δεν έβαλε το συγκεκριμένο παιχνίδι στο κουπόνι της. Υπήρχε μόνο μία εταιρεία, που δεν έχει άδεια στην Ελλάδα, η οποία είχε τον αγώνα στο κουπόνι με σετ αποδόσεων 2,10 στον άσο, 2,50 στην ισοπαλία, 4,00 στο διπλό.

πηγή: liganews

Last modified onTuesday, 13 June 2017 12:16