noodles volos banner

Τιμήθηκε ως εθελοντής της ομάδας «Ευ Ζω με τον καρκίνο» ο Κ. Κιάσσος

Με τη φράση “πάνω από όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι” ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος, έστειλε δυνατά μηνύματα, στο πλαίσιο της τιμητικής διάκρισης που έγινε στον σύλλογο εθελοντών για τους καρκινοπαθείς, στον οποίο και ανήκει, από το σύλλογο εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο Κιάσσος ανήκει στην ομάδα εθελοντών «Ευ Ζω με τον καρκίνο» και στην ημερίδα που έγινε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρέλαβε τιμητικό έπαινο, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Ο ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά ζητήματα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ανέφερε με συγκίνηση πως «πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την ημερίδα και την τιμή. Οι εθελοντές είναι αφανείς και όχι για τιμές. Δε χρειάζονται φανφάρες. Ευχαριστώ τους εργαζομένους του Βενιζελείου, την κυρία Καίτη Κουναλάκη, την πρόεδρο του συλλόγου μας.

Μακάρι αυτό που έγινε σήμερα και τα μηνύματα που βγήκαν, να φέρει και άλλο κόσμο κοντά σε αυτήν την προσπάθεια. Να έρθουμε όλοι πιο κοντά σε αυτούς τους μεγάλους ήρωες που κάνουν προσπάθεια καθημερινά, για να μείνουν στη ζωή.

Για τις προσωπικές φιλανθρωπικές ενέργειες που κάνει ο Κιάσσος υπογράμμισε πως «είναι προσωπικό και έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Δημόσια αποφεύγω να λέω κάτι για αυτό που γίνεται. Το κρατάω για μένα. Με γεμίζει με πολύ μεγάλη χαρά.

Θέλω να πω ότι γενικά υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο σε όλο αυτό. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι πρέπει να είμαστε άνθρωποι πάνω απ’ όλα. Δεν υπάρχουν ούτε τιμές, ούτε ταμπέλες, ούτε το εγώ. Αν μπείτε σε νοσοκομεία και οικογένειες και δείτε τον αγώνα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, θα καταλάβετε. Εμείς πετάμε ένα ποτήρι νερό στο δρόμο και για αυτούς έχει τόση σημασία. Θα δείτε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες της ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω».

Στην ιδιαίτερη τιμητική διάκριση αυτή, ο Κώστας Κιάσσος είχε στο πλευρό του, τους γονείς του, οι οποίοι είναι υπερήφανοι για τον Κώστα.

πηγή: gentikoule.gr