noodles volos banner

Έκανε απολογισμό ο ΠΑΟΚ για τους 14 δανεικούς στη Β’ Εθνική

Στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League ο ΠΑΟΚ παραχώρησε 14 νεαρούς και μέσω της ιστοσελίδας του έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν. Πρόκειται για τους Νίκο Μέλισσα (Σπάρτη), Γιώργο Κάκκο, Στέλιο Πόζογλου, Τέλη Παναγιωτίδη, ίμο Τσελεπίδη, Γιώργο Κτιστόπουλο (Πανσερραϊκός), Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ. Μανώλη Πατράλη. Γιάννη Τσολακίδη, Σωκράτη Κυριλλίδη. Φώτη Παντεκίδη. Σάββα Τοπαλίδη. Αλεξάνταρ Μπατάεφ (Αιγινιακός), Βασίλη Παπαδόπουλο (Τρίκαλα).

Αναλυτικά η αναφορά του ΠΑΟΚ:

Νίκος Μέλισσας

Ο Ίγκορ Τούντορ του εμπιστεύτηκε τη θέση κάτω από τα δοκάρια σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά ο ερχομός του Μπρκιτς δεν του άφηνε περιθώριο αγωνιστικής εξελιξης. Η Σπάρτη στην πρώτη της σεζόν στην Football League τον εμπιστεύτηκε και αυτός φρόντισε να δικαιώσει τους ανθρώπους της κάνοντας μία εξαιρετική σεζόν. Έπαιξε σε 26 παιχνίδια κρατώντας μάλιστα στα 11 από αυτά ανέπαφη την εστία του.

Γιώργος Κάκκο

Την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους ηγέτες της Κ20 του ΠΑΟΚ, έκανε προπονήσεις με την Α’ Ομάδα και πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου. Το καλοκαίρι έκανε το επόμενο βήμα και μετακόμισε στις Σέρρες προκειμένου να πάρει μία πρώτη γεύση από επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανταποκρίθηκε άψογα και ήταν εκ των κορυφαίων του Πανσερραϊκού. Έπαιξε σε 29 παιχνίδια, σημείωσε έξι τέρματα και μοίρασε πέντε ασίστ, στον δρόμο των Σερραίων προς την παραμονή στην κατηγορία.

Μανώλης Πατράλης

Ένας ακόμη απόφοιτος του PAOK Academy που έκανε την παρθενική του σεζόν στο αντρικό ποδόσφαιρο. Ο νεαρός μέσος έπεσε στα βαθιά και ανέλαβε τον ρόλο του βασικού αμυντικού μέσου του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα της Football League, με την παρουσία του να έχει άκρως θετικό πρόσημο. Σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, ο Πατράλης πήρε 32 συμμετοχές, παίζοντας για 2.870 λεπτά, σημείωσε δύο τέρματα και έδωσε άλλες τρεις ασίστ παίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραμονή της ομάδας της Πιερίας στην κατηγορία.

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Ο νεαρός Σέρβος μετακόμισε το καλοκαίρι στον Αιγινιακό. Ενώ αρχικά δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, σταδιακά βρήκε τα πατήματά του και ολοκλήρωσε τη σεζόν με εμφατικό τρόπο, συμβάλλοντας στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Σκόραρε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Πιερίας, έφτασε τα έξι συνολικά, με μία ασίστ σε 20 συμμετοχές και μόλις 886 λεπτά συμμετοχής.

Στέλιος Πόζογλου

Είναι ένας από τους πιο άτυχους παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Φέτος ξεκίνησε την σεζόν

στην Καρμιώτισσα στην Κύπρο, δεν πήρε ευκαιρίες και μετακόμισε τον Γενάρη στον Πανσερραϊκό. Μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας έπαιξε σε εννιά αγώνες, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

Τίμος Τσελεπίδης

Ο αρχηγός της Κ20 του ΠΑΟΚ την σεζόν 2015­16 έπαιξε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Μέτρησε 11 συμμετοχές είτε ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως δεξί μπακ και κατάφερε μάλιστα να βρει και μία φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Αριστοτέλης Παναγιωτίδης

Ο νεαρός παίκτης πήγε στις Σέρρες για τις πρώτες του εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν βρήκε θέση στο ροτέισον του Παναγιώτη Διλμπέρη και αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερις αγώνες. Στο τελευταίο παιχνίδι του Πανσερραϊκού στη σεζόν, έβγαλε ασίστ στον Κάκκο, για το 1­1 κόντρα στον Κισσαμικό.

Γιάννης Τσολακίδης

Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν το πέρασε στην Κύπρο για λογαριασμό της Καρμιώτισσας. Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του όμως τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στον Αιγινιακό βρήκε χώρο στο ρόστερ, παίζοντας σε 15 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε και τρία γκολ.

Γιώργος Κτιστόπουλος

Το τέταρτο μέλος της ασπρόμαυρης παροικίας των Σερρών. Ο Κτιστόπουλος δε βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος σαν αλλαγή και αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο Κύπελλο Ελλάδας εναντίον του Πανιωνίου.

Σάββας Τοπαλίδης

Ένας ακόμα παίκτης των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ που βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στον Αιγινιακό το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο δεξιός οπισθοφύλακας πήρε μία πρώτη γεύση από το επόμενο στάδιο, αυτό του αντρικού ποδοσφαίρου, μετρώντας 14 συμμετοχές, με 899 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας και μία ασίστ.

Φώτης Παντεκίδης

Ο νεαρός αριστερός μπακ μετακόμισε στο Αιγίνιο το καλοκαίρι για να αποκτήσει εμπειρίες. Αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια, τα πρώτα του σε επίπεδο ανδρών.

Βασίλης Παπαδόπουλος

Δοκίμασε την τύχη του σε δύο διαφορετικές ομάδες. Αρχικά βρέθηκε μέχρι τον Ιανουάριο στην Κύπρο για λογαριασμό της Καρμιώτισσας και στο δεύτερο μισό

της σεζόν εντάχθηκε στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα. Δεν κατάφερε σε καμία από τις δύο ομάδες να βρει χρόνο συμμετοχής, έπαιξε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια όλα σαν αλλαγή και έμεινε άσφαιρος.

Σωκράτης Κυριλλίδης

Στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κ20 του ΠΑΟΚ και τον Γενάρη έψαξε τα πρώτα του… επαγγελματικά παιχνίδια. Ο Αιγινιακός ήταν η ομάδα που τον απέκτησε ως δανεικό, με τον νεαρό μέσο να παίζει σε 4 αγώνες, τους τρεις ως αλλαγή.

Αλεξάνταρ Μπατάεφ

Την προηγούμενη σεζόν δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Φέτος η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο νεαρός φορ δεν ξεπέρασε τα προβλήματά του, με αποτέλεσμα να μην έχει καταγράψει μέχρι τώρα συμμετοχή σε κάποια αναμέτρηση. Από τον Ιούνιο του 2016 έχει μετακομίσει στην ομάδα του Αιγινιακού, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και δουλεύει για να βελτιωθεί και να δυναμώσει.