noodles volos banner

«Θέλω να μείνω στην Αναγέννηση, αλλά είναι θέμα διοίκησης»

Στη Β' Εθνική και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία κατάφερε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος να κλειδώσει την παραμονή της παίρνοντας βαθμό στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Έτσι η πρώτη σεζόν του Γιάννη Μάγγου ως πρώτου προπονητή στην κατηγορία στέφθηκε με επιτυχία. Το έργο του νεαρού κόουτς κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν, όμως οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν την αποστολή εις πέρας.

Σε δηλώσεις που έκανε στο a-sports.gr ο Λαρισαίος τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν και στην πίστη που είχε στους παίκτες του από την αρχή, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είπε τα εξής: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, η πιο δύσκολη της Αναγέννησης στη Β' με πολλούς καλούς αντιπάλους και οικονομικές δυσκολίες. Τελικά δικαιωθήκαμε, και ο πρόεδρος και η ομάδα».

Για τον ίδιο ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία το να κάθεται σε πάγκο Β' Εθνικής και εξήγησε τι έκανε την πρόκληση ακόμη μεγαλύτερη: «Υπήρχε πίεση, υπήρχε άγχος. Όταν η ομάδα είναι και από την πόλη σου, αυτομάτως είναι μεγαλύτερο το άγχος για σένα, αλλά όλα πήγαν καλά».

Όσο για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή δεδομένου ότι η ομάδα του ήταν σταθερά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, σχολίασε: «Όχι, δε φοβήθηκα βλέποντας πώς είμαστε στα ματς, στις προπονήσεις ή ακόμη και το δέσιμο που υπήρχε στα αποδυτήρια. Τα παιδιά μού έδειχναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσουν. Είχαμε τέτοιο κλίμα που μας έκανε να πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, η χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και τα πάντα είναι ρευστά, ακόμη και το τι θα γίνει στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο Μάγγος, πάντως, ξεκαθαρίζει πως «φυσικά και θέλω να μείνω, εννοείται αυτό. Ωστόσο, το θέμα είναι καθαρά διοικητικό. Ποιος θα τρέξει δηλαδή την ομάδα την επόμενη μέρα».

 

Last modified onTuesday, 30 May 2017 10:10