noodles volos banner

Μπούμπουρας με τη σύμπραξη Φουρλή το σενάριο για Άρη

Κρίσιμη, σχετικά με την εκδήλωση επίσημου ενδιαφέροντος για εμπλοκή του Παντελή Μπούμπουρα στην Π.Α.Ε. Αρης, είναι η εβδομάδα που διανύουμε. Ο 62χρονος επιχειρηματίας αναμένεται να έχει πολυεπίπεδες συναντήσεις στην Αθήνα, με στενούς του συνεργάτες, ανθρώπους τους ποδοσφαίρου και όχι μόνο, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Η ίδια πηγή, η οποία βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον του επιχειρηματία, έλεγε με σιγουριά ότι το ενδιαφέρον του κ. Μπούμπουρα παραμένει ζεστό και η κάθε μέρα που περνά τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην οριστικοποίηση του deal.

Μάλιστα, ο Έλληνας επιχειρηματίας μιλώντας σε φιλικό του κύκλο στη Λήμνο, δήλωνε διατεθειμένος να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο επένδυσής του στον Άρη, γι’ αυτό και ασκεί πιέσεις ώστε να πάρει στα χέρια του όλα οικονομικά στοιχεία της Π.Α.Ε.

Ο Φουρλής

Ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να συναντήσει ο κ. Μπούμπουρας είναι και ο Αλέξανδρος Φουρλής, αδελφός του Βασίλη, ο οποίος είναι πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου. Πληροφορίες θέλουν τον κ. Φουρλή να δείχνει “ζωηρό” ενδιαφέρον για σύμπραξη, θέμα που έχει πέσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με αισιόδοξα μηνύματα ότι θα προκύψει γάμος μεταξύ των δύο πλευρών.

Όσο για το τι ωθεί τον Παντελή Μπούμπουρα στην ενασχόληση με το ποδόσφαιρο; Το βασικότερο στοιχείο είναι η πίστη του ότι θα τονωθεί το επιχειρηματικό του προφίλ που -ως γνωστόν- στηρίζεται στον κατασκευαστικό κλάδο. Άλλωστε, είναι άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο και εκτιμά ότι η γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια μπορεί να του αποφέρει αρκετά οφέλη.

Πηγή: MetroSport