noodles volos banner

Μόνο ο Βασιλειάδης μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση στη Β’ Εθνική

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την αναδιάρθρωση της Stoiximan.gr Football League της επόμενης περιόδου, ωστόσο μόνο ο Υφυπουργός Αθλητισμού μπορεί να πάρει αυτήν την απόφαση. Ήδη, από την προηγούμενη Παρασκευή έχει κυκλοφορήσει, ευρέως, το σενάριο για την αναδιάρθρωση της επόμενης Football League, ωστόσο κάτι τέτοιο, για τη νέα σεζόν, δεν προβλέπεται ούτε από τον ΚΑΠ, αλλά ούτε και από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με απόφαση του  Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πριν από λίγα χρόνια όταν άλλαξε μορφή το πρωτάθλημα και τότε είχε συμβεί μετά από υπουργική απόφαση. Είναι δεδομένο ότι ο κύριος Βασιλειάδης έχει τη χειρότερη άποψη για την Football League, όμως δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα, για να καθυστερήσει η λήψη μιας τέτοιας απόφασης.

Κατά συνέπεια, ό,τι είναι να γίνει, πρόκειται να γίνει άμεσα (εντός Ιουνίου) και παρά τα όσα διαρρέονται δεξιά και αριστερά, μόνο ο Υφυπουργός μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση. Ούτε η Football League, ούτε καν η ίδια η ΕΠΟ.

GentiKoule.gr