noodles volos banner

Άρχισε να πληρώνει ο Μπαταγιάννης στον ΑΟ Τρίκαλα

Η πρώτη κίνηση του Δημήτρη Μπαταγιάννη σχετικά με την επόμενη μέρα του ΑΟ Τρίκαλα είναι γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΤ πλήρωσε τα παράβολα της συμμετοχής για την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan Football League (σ.σ. 2.500 ευρώ). Παράλληλα ο κ. Μπαταγιάννης τις επόμενες ώρες και αφού πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Γιαλιά θα είναι σε θέση να συζητήσει με τον προπονητή και τους παίκτες που υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Με δήλωσή του στο goaltrikala.gr, ο  Χρήστος Γιαλιάς ξεκαθάρισε πως αποχωρεί στις 15 Ιουνίου και πως μέχρι τότε θα είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά: «Την απόφαση μου να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο την ξέρετε από τον Δεκέμβριο, το έχω σιχαθεί. Όπως και την απόφαση μου να χαρίσω την ομάδα στον Μπαταγιάννη. Είναι Τρικαλινός, μου ζήτησε ο ίδιος την ομάδα και μου είπε ότι θα το παλέψει βασισμένος σε Τρικαλινούς επιχειρηματίες και φυσικά τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι από πίσω από αυτόν.

Ήρθα στα Τρίκαλα, γιατί ήξερα ότι είσαστε μια οικογένεια, άσχετα αν σε κάθε οικογένεια υπάρχουν και παιδιά χαζοβιόλικα. Όσα λεφτά έχω δώσει στον ΑΟΤ δεν τα έχουν δώσει οι προηγούμενοι πρόεδροι. Σας σεβάστηκα και σας σέβομαι.

Δε θα δώσω την ομάδα σε «στοιχηματζήδες» και «μανατζαραίους» και να κλαίτε… δεν το κάνω. Αγκαλιάστε τον Μπαταγιάννη, για να πάτε καλά και να κάνετε μια καλή πορεία.

Η μεταβίβαση θα γίνει απόλυτα νόμιμα από την εταιρία μου, την Farm Katerina, στην εταιρία του Μπαταγιάννη. Εγώ δεν πουλάω, τη χαρίζω, τη μεταβιβάζω. Ο Μπαταγιάννης είναι φίλος μου. Είμαι οπαδός των Τρικάλων. Ακόμη και όταν ήρθα, πλήρωσα 129.000 ευρώ και χάρισα αλλά 150.000 στο δήμο. Σας έχω φέρει τρεις πολυεθνικές, οι οποίες προσφέρουν στα φιλόπτωχα ταμεία. Θέλω να συνεχίσω να έρχομαι για καφέ. Δεν είμαι λαμόγιο. Μέχρι 15 Ιούνη έχω τις μετοχές. Θα έρθω να τελειώνω με τους παίκτες και θα παραδώσω την ομάδα με μηδενικό χρέος. Θα αφήσω τα γραφεία, το λεωφορείο, το υλικό. Ένα ευρώ δεν παίρνω για την ομάδα. Σε όλα έχω πετύχει, δεν έχω πετύχει να ανέβω κατηγορία… τίμια».

Πηγή: gaoltrikala