noodles volos banner

Ο Άρης δίπλα στον Λεκμπέλο, που δίνει μάχη για τη ζωή του

Ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ήταν η media day της Δευτέρας στον Άρη. Πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Αρτούρ Λεκμπέλο. Ο Αλβανός παλαίμαχος άσος των κιτρίνων δίνει αγώνα για την ζωή του και όλη η οικογένεια του Άρη βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο πρόεδρος των βετεράνων Γιάννης Βένος, με αφορμή και το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και την Εθνική Ελλάδος του 2004, δήλωσε: «Νας σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Είστε αρωγοί της προσπάθειάς μας. Φτάνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας για το φιλικό με την Εθνική Ελλάδος του 2004. Έχουν βγει τα αεροπορικά εισιτήρια, Μπασινάς, Δέλλας, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, πιθανόν και ο Ζαγοράκης. Έρχεται ο Νίκος Κυζερίδης από την Γερμανία. Είναι και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι του Αρη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ που ήταν αρωγός της προσπάθειας, πριν ξεκινήσουμε. Μας ώθησε να το κάνουμε. Ο κ. Ψηφίδης έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε αυτά τα ζητήματα, παρότι περνάει δύσκολα ο ΑΣ.

Το καλό είναι ότι στον Ερασιτέχνη γυμνάζονται πάνω από 2.500 παιδιά και αυτό είναι το μεγάλο όπλο και η προσφορά του συλλόγου στην κοινωνία της πόλης μας. Υπάρχει μία μεγάλη κινητοποίηση, από φορείς, ομάδες και απλούς φιλάθλους, που δείχνουν τη στήριξή τους. Τα εισιτήρια θα είναι 5 ευρώ. Δε θα πληρώνουν τα παιδιά που θα έρχονται με τους γονείς. Θέλουμε να έχει μία γιορταστική εικόνα το γήπεδο. Όλες οι ακαδημίες του Άρη ντυμένες στα κίτρινα. Καλούμε τον κόσμο που δεν έχουν τα παιδιά τους σε κάποια ομάδα, ντυμένα στα κίτρινα, θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος».

Nα ευχαριστήσουμε και τους οργανωμένους, Super3 και Ιερολοχίτες που πήραν έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αλλά και τους κ.κ. Μπακούρα και Παπαϊωάννου, που είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας. Κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια. Όλοι οι διεθνείς θα μας φέρουν μία φανέλα μέσω του charity idols να μαζευτούν κάποια χρήματα, για να υπάρξει ένα σημαντικό έσοδο και από αυτό για να μαζέψουμε τα χρήματα, να κάνει ο Αρτούρ το ταξίδι στο εξωτερικό».

Όσον αφορά τον Λεκμπέλο, τα λόγια του ήταν συγκινητικά: «Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω για όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Πρώτα τους παλαίμαχους της ομάδας. Ευχαριστώ τον κ. Βένο που τρέχει όλο αυτό το διάστημα, για να γίνει καλύτερη η οργάνωση. Όλους τους παράγοντες, τους φιλάθλους. Πολλοί παράγοντες και απλοί φίλαθλοι να βοηθήσουμε με την αγορά εισιτηρίων.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι αγάπη. Αυτή την αγάπη την εισπράττω από εσάς. Κάθε μέρα θα είναι και ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή την αγάπη θέλω κι εγώ να σας μεταφέρω».

Πηγή: MetroSport