noodles volos banner

Πρώτη απώλεια έδρας για τη Λαμία από τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που πήρε βαθμό στη Φθιώτιδα με το 1-1 του Σαββάτου (6/5) κόντρα στη Λαμία, που μπορεί να προηγήθηκαν, αλλά οι Κρητικοί βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν.

Ήταν εμφανές πως υπήρχε άγχος στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ και πως δεν λειτούργησαν, όπως εκείνος θα ήθελε, κάποιοι παίκτες της σε κομβικές θέσεις. Από την άλλη οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλά στημένοι, είχαν διάθεση και πάθος και έστειλαν μήνυμα πως θα παίξουν όλα τα ματς στα ίσα παρόλο που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Εντυπωσιακά άρχισε το ματς με τη Λαμία να έχει μόλις στο 2' δοκάρι με τον Βάντερσον. Για τους φιλοξενούμενους η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 41' με το δοκάρι του Βουό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ της Λαμίας, η οποία στο 54' έκανε το 1-0. Σκόρερ ο Ντουρμισάι από εξαιρετική ενέργεια του Βάντερσον, του πιο κινητικού ίσως παίκτη των γηπεδούχων. Ο Βραζιλιάνος έπαιρνε συνεχώς προσπάθειες πάνω του και δημιουργούσε προβλήματα με την τεχνική του στην άμυνα του ΟΦΗ.

Το ματς πήγε στα μέτρα της γηπεδούχου, η οποία κλήθηκε στη συνέχεια να το διαχειριστεί. Ήταν, όμως, εμφανές πως δεν πατάει τόσο καλά. Γίνονταν εύκολα λάθη, δε λειτουργούσε όπως έπρεπε το κέντρο της και γι' αυτό ο Τεννές έριξε στο ματς τον Αυγενικού σε μία προσπάθεια να διορθώσει την κατάσταση.

Ο Παπαδόπουλος από την πλευρά του έβαλε τους Μιλοσάβλιεφ και Όγκμποε και αυτό του βγήκε. Ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο, Βουό και Όγκμποε κέρδιζαν μονομαχίες με τη δύναμή τους και τελικά κάπως έτσι έγινε και το 1-1 στο 75’, με τον Ιβοριανό να κάνει το γύρισμα και τον Μιλοσάβλιεφ να τελειώνει τη φάση.

Η Λαμία σάστισε μετά την ισοφάριση και έως το σφύριγμα της λήξης δεν κατάφερε να βγάλει φάση και το 1-1 έμεινε έως το σφύριγμα της λήξης.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Όμο, Ρότσα (46' Ματσούκας), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (88' Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72' Αυγενικού).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κώτσιος, Νάστος, Κομεσίδης, Χαντί (58' Μιλοσάβλιεφ), Πουρτουλίδης, Πάγκαλος (58' Όγκμποε), Μάνος, Βουό.

πηγή: a-sports