noodles volos banner

Κίνδυνος τιμωρίας για τον ΟΦΗ, που βράζει για τη διαιτησία

Το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού του «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα σε ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους Κρητικούς, που κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους. Ο Παπαδόπουλος αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια του γηπέδου, δέχτηκε επίθεση, ενώ προσθέτει ότι το επεισόδιο έληξε μετά την παρέμβαση των ανθρώπων της Κρητικής ομάδας. Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Θεσσαλονικιός διαιτητής παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για αρκετή ώρα, μέχρι να μπει στα αποδυτήρια, παρακολουθώντας την εισβολή των οπαδών και την ένταση που ακολούθησε με την Αστυνομία. Είναι πασιφανές ότι ο ΟΦΗ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία που ξεκινάει από την επιβολή της τιμωρίας του «Γεντί Κουλέ» (και ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη) αλλά και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, όπως αναφέρει το gentikoule.gr.

Επίσης, οι άνθρωποι του ΟΦΗ βράζουν για τη διαιτησία, καθώς η ισοφάριση του Απόλλωνα προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Αλμπάνης sto 84' και μετέτρεψε σε γκολ ο Σιατραβάνης, ισοφαρίζοντας το γκολ του Μάνου στο 54'. Γι' αυτό εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας το Σάββατο:

Αναλυτικά: «Το φετινό "έγκλημα" της Β’ Εθνικής, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Γεντί Κουλέ. Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 1-1. Κάποιες ομάδες έπρεπε να «σφαγιαστούν» και κάποιες άλλες να βγούν με το «έτσι θέλω» στην Σούπερ Λίγκ!

Ο ΟΦΗ από ότι φαίνεται τους χαλούσε τη «σούπα» και έπρεπε να τον βγάλουν από τη μέση. Τους ανησυχούσε που, αν και έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, η ομάδα μας έδειχνε διατεθειμένη να τα δώσει όλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Τίμια και καθαρά μέσα στο γήπεδο!

Για αυτό μας έστειλαν ένα «συστημένο» διαιτητή, για να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα μας, μια ώρα αρχύτερα. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία, διαιτητής Σούπερ Λιγκ, μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε καθαρά και τίμια στο γήπεδο, μέχρι το τέλος, τον στόχο μας.

Μετέτρεψε μια καθαρή βουτιά σε …πέναλτι, ενώ μετά το 1-0, έκανε ό,τι μπορούσε, με ανύπαρκτα φάουλ, για να μας κλείσει στην περιοχή μας. Λες και φοβόταν ότι κάποιος θα του τραβήξει το αυτί, αν η ομάδα μας κέρδιζε το παιχνίδι και ο ίδιος δεν έβγαζε εις πέρας τη διατεταγμένη υπηρεσία του!

Τελικά τα κατάφερε! Κατέστρεψε ένα παιχνίδι, ξεσήκωσε τους παίκτες και τον κόσμο και έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής! Μπράβο και σε αυτόν, αλλά και σε εκείνους που τον εμπιστεύονται και τον επιλέγουν σε τέτοια παιχνίδια.

Κύριοι, της ΚΕΔ, αυτό που έγινε σήμερα στο Γεντί Κουλέ, είναι και έργο δικό σας! Από ένα πρωτοπαλίκαρο σας! Ο ΟΦΗ δεν θα ζητούσε ποτέ εύνοια και από κανένα. Ηθελε την ισονομία, αλλά εισέπραξε κοροιδία!»