noodles volos banner

Να επέμβει εισαγγελέας για τη Λαμία ζήτησε ο Καρυπίδης

Ξέσπασε ξανά κατά της Λαμίας ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη μέσω του Arena Fm ζήτησε για άλλη μία φορά την επέμβαση του εισαγγελέα, λέγοντας ότι πλέον δεν ξέρει τί άλλο να κάνει. Μάλιστα, έκανε και χιούμορ, σημειώνοντας ότι ακόμα και η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα χάνουν, ενώ τόνισε ότι προκαλούν τον κόσμο του Άρη που προς το παρόν είναι ήρεμος. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι κανείς δεν θέλει την ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα και έκανε λόγο για ομάδες που στέκονται «αγάλματα» κόντρα στους Φθιώτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena FM»:

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχω πάθει πλάκα, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάθε Κυριακή. Και βγαίνουν κάποιοι δημοσιογράφοι και προκαλούν, μιλώντας για την “καλή” Λαμία. Δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει, ένας εισαγγελέας, να διορθώσει αυτή την κατάσταση; Έχω κουραστεί. Δέχομαι καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα, στα οποία ο κόσμος μου λέει δεν κάνεις τίποτα για αυτήν την κατάσταση. Ασχολούμαι με αυτό, δεν ξέρω τι να πω ή θα δώσουν ανύπαρκτο πέναλτι ή θα κόβουν ανύπαρκτα οφσάιντ ή θα κάθονται ακίνητοι οι αντίπαλοι. Τι να κάνω άλλο;

Όλα τα παιχνίδια εμείς τα παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Κανένα πονηρό ή περίεργο ματς. Η ομάδα μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο της. Η Λαμία έπρεπε να είναι 10 βαθμούς πίσω και είναι 6 βαθμούς μπροστά. Έτσι βγαίνουν…

Φαίνεται ολοφάνερα ότι κάτι γίνεται. Ζήτησα ξανά συνάντηση με τον κύριο Βασιλειάδη, για να επέμβει γρήγορα. Γιατί σε μια βδομάδα τον Ζέρβα δε θα τον θυμάται κανείς. Έχουμε χάσει πολλές χιλιάδες ευρώ από τον κόσμο που δεν έρχεται στο γήπεδο. Έχω απογοητευτεί. Μίλησα με τον Τριτσώνη, που μου είπε ναι θα τους τιμωρήσουμε. Και μετά τους ξαναβάζουν να παίξουν όπως τον Καλογερόπουλο.

Φτιάξαμε μια καλή ομάδα. Έχει ποιότητα, αν και δεν έχει αποδώσει αυτά που περιμέναμε. Είναι δύσκολη κατηγορία, αλλά και πάρα πολύ πονηρή. Πρέπει να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβεις τι γίνεται; Και κανένας δε λέει τίποτα. Κανένας δε θέλει τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα. Τους έχουμε όλους απέναντι.

Εδώ ακόμα και η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα χάνει. Κάτι θα γίνει και θα πάρουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Εχει γίνει μια μεγάλη επένδυση. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά για τον κόσμο θα είναι μια τεράστια απογοήτευση. Δηλαδή Λαμία παίζει μπάλα; Και βγαίνει ο πρόεδρος της Λαμίας και λέει με απειλούνε. Φυσικά θα σε απειλούνε με τα σφυρίγματα που παίρνεις.

Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μικρή. Και από παράγοντες, καμιά βοήθεια από πουθενά. Το παλεύουμε μόνοι μας, δεν τα παρατάμε. Αντέχω και όλα θα πάνε καλά. Όταν και ομάδες γειτονικές παλεύουνε με εμάς σαν να είναι τελικός, ενώ με άλλους είναι αγάλματα τι να πω; Για τον Αγροτικό λέω. Και με Λαμία και με Απόλλωνα δεν είδατε τι έγινε; Αγάλματα.

Για το θέμα της ένστασης γίνεται προσπάθεια να δικαστεί η έφεση. Μέχρι στιγμής και εκεί δεν έχει γίνει τίποτα. Όλα είναι συμπτώσεις, Τα χέρια, οι δικαστές, οι επόπτες.

Προκαλούν τον κόσμο! Το ότι ο κόσμος του Άρη είναι τόσο ήσυχος αυτό να τους φοβίζει. Το πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη θα έρθει. Δε θα με σταματήσει κανένας από τους διάφορους περίεργους που έχουν το 1/3 από το μπάτζετ μας; Ποιος πληρώνει και ποιος δεν πληρώνει θα το δούμε».

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του Νίκου Κωστένογλου και ζήτησε από τον κόσμο υπομονή και ψυχραιμία: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Κωστένογλου. Κρατάει τα αποδυτήρια και παίρνουμε τις νίκες. Πάντως η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη. Δεν είναι εύκολο. Μιλάω με τα παιδιά και μου λένε έχουμε τρομερό άγχος. Η φανέλα είναι πολύ βαριά. Στον κόσμο θέλω να πω υπομονή και ψυχραιμία. Έχουνε τρελαθεί όλοι με αυτά που βλέπουνε. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε στο τέλος».