noodles volos banner

"Η παραμονή Γιαλιά ο όρος, για να πάω στα Τρίκαλα"

Η παραμονή του Χρήστου Γιαλιά ήταν ο απαράβατος όρος που έθεσε ο Περικλής Αμανατίδης για αναλάβει τεχνική ηγεσία των Τρικάλων, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, με δηλώσεις του στον FM100. Αναλυτικά ανέφερε:

«Εγώ έχω κάνει μια συμφωνία με κάποιους όρους, όπως κάποιοι όροι υπήρχαν από τον κύριο Γιαλιά. Έχω πει ότι, για να έρθω, είναι απαραίτητη η παραμονή του. Έθεσα ένα τέτοιο όρο, αλλιώς δε θα είχε η δική μου προσφορά σημασία, ώστε να κάνω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Θα δημιουργήσουμε κάτι πιο μακροπρόθεσμο και θα δούμε πού θα φτάσει. Ίσως το ζητούμενο να είναι το αυτονόητο. Θα παλέψουμε για αυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αν προλαβαίνει ο ΑΟΤ επισήμανε:

«Κάπως εξομαλύνεται το πρόγραμμα. Αυτό έγινε, γιατί άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος. Μένει να δούμε σοβαρά και αυτούς που είναι κάτω από εμάς στη βαθμολογία, γιατί όλοι οι βαθμοί είναι ίδιοι. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε σοβαροί. Υπάρχει το κυνήγι της 3ης θέσης. Όταν είσαι στη μέση έχεις την δυνατότητα να κυνηγάς. Οι παίκτες έχουν πράγματα να αποδεικνύουν. Δεν ξέρετε αν έχει τελειώσει οριστικά η υπόθεση άνοδος. Πρέπει να πας επιθετικά, να κάνεις το απόλυτο. Θα το δούμε, όπως τα βλέπουμε μέχρι τώρα. Πρέπει να μπει μια παρακαταθήκη, ένα πλάνο, να το πιστεύεις».

Ερωτηθείς για το τι έφταιξε και η ομάδα έχασε πολύτιμο έδαφος στο ξεκίνημα απάντησε: «Εγώ κοιτάζω το άμεσο μέλλον που είναι οι τελευταίες 11 αγωνιστικές. Θα πρέπει να αξιολογηθούν κάποια πράγματα, όχι όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς θα αποπροσανατολίσει τους παίκτες. Δε γνωρίζω τα κακώς κείμενα. Έχω μια πίεση ότι Τετάρτη-Κυριακή έχουμε παιχνίδι. Γνώμη μου είναι να δούμε το παρόν, να δείξει η ομάδα τον καλό της εαυτό και τα άλλα θέλουν άλλο χρόνο. Δεν μπορώ να αξιολογώ και να ακυρώσω κάποιους σε αγώνες. Είναι πολλά. Η αξιολόγηση θα πρέπει να γίνει λίγο πιο σταθερά και πιο σίγουρα. Δόξα τω Θεώ με τις απόψεις μου κινούμαι. Θα δούμε την επόμενη μέρα η οποία δεν σταματάει».

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τη χαρά του για το γεγονός πως ο κόσμος της ομάδας επέστρεψε στο γήπεδο:

«Με χαροποιεί, όπως είπα μετά το ματς με τον Άρη. Έτσι φαντάζομαι την Κυριακή. Το στάδιο είναι στην πόλη, η ομάδα είναι της πόλης είναι του κόσμου. Οι παίκτες με το πάθος και με τη μαχητικότητα είναι σα να προσκαλούν τον κόσμο να έρθει να τους δει. Είναι η αξιέπαινη η προσπάθεια των παικτών. Ο Γιαννιτσάνης είχε μια άτυχη στιγμή με το χαμένο πέναλτι. Όμως χειροκροτήθηκε και θα προσφέρει τέσσερις - πέντε καλές στιγμές στο μέλλον».

πηγή: flnews