Logo
Print this page

Στολτίδης: "Με έδιωξε, γιατί δεν έπαιζε ο γιος του"

Για τα αίτια της αποχώρησης του ίδιου αλλά και του Νίκου Νεντίδη από τον Αγροτικό Αστέρα μίλησε στον ArenaFM 89.4 ο Ιεροκλής Στολτίδης. Ο 41χρονος πρώην τεχνικός διευθυντής των «σταχυοφόρων» επισήμανε πως ο πρόεδρος διέλυσε σε μια μέρα την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στολτίδη:

«Τέλος από τον Αστέρα, χθες μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας. Ήταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση. Μετά την απομάκρυνση του κ. Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε έλεγαν τα καλύτερα για μας.

Ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο. Βασικά δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης; Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν.

Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Δράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν, δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα, γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει μάλιστα ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπα ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση. Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελα να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από μένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά.

Στεναχωρήθηκα πραγματικά γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 χρόνων και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]