noodles volos banner

Δεύτερη συνεχόμενη τριάρα τα Τρίκαλα

Από τριάρα σε τριάρα τα Τρίκαλα, τα οποία μετά το 0-3 επί του Πανσερραϊκού έκαμψαν την αντίσταση του Κισσαμικού με 3-1 το απόγευμα της Τετάρτης (8/3) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Β' Εθνικής. Οι Θεσσαλοί έχοντας τον Κουσκουνά σε τρομερή κατάσταση και τον Γκόλια να τον τροφοδοτεί πήραν το δεύτερο συνεχόμενο άνετο τρίποντο και έτσι έμειναν μόνοι έκτοι στη βαθμολογία μειώνοντας και την απόσταση στους δύο από τον Αγροτικό Αστέρα.

Από την άλλη, αυτή ήταν η τρίτη ήττα στη σειρά για τον Κισσαμικό, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ χαμηλά. Είναι μόλις στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού κι ενώ ακολουθεί για εκείνον ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς, αυτό κόντρα στον Άρη.

Δυνατά από πολύ νωρίς μπήκε στο ματς ο ΑΟΤ, η τρίτη ευκαιρία του οποίο υ ήταν και φαρμακερή, με τον Γκόλια να σερβίρει και τον Κουσκουνά να εκτελεί, ανοίγοντας το σκορ. Οι Κρητικοί βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Μίλιτς στο 30' να εκμεταλλεύεται το δώρο του Αποστολίδη. Ήταν εμφανές, όμως, ότι καλύτερα πατούσαν τα Τρίκαλα, τα οποία πίεσαν αμέσως για να πάρουν ξανά το προβάδισμα και τα κατάφεραν. Ο Κουσκουνάς έμοιαζε ασταμάτητος και με νέα προβολή έκανε το 2-1 ύστερα από μία ακόμη ωραία μπαλιά του Γκόλια.

Ο ΑΟΤ δεν ήταν διατεθειμένος να μπει σε περιπέτειες και αυτό φάνηκε και από την εκκίνησή του στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55' ο Κουσκουνάς εκτέλεσε τον Πολίτη και με αυτό τον τρόπο έκανε το 3-1 και έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Πίντο, Βέρτζος, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Μπαϊκαρά (81' Αρναρέλλης), Ρομπέρ (86' Νταμαχού), Μπαλμπόα (64' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Τσοντάκης, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ενγκουέμ (74' Μαρτίνεθ), Ψιάνος, Τιάγκο (67' Νικόλτσης), Μάντζης (79' Θέος), Μίλιτς.